pokaler_header_new

I morgen går det løs!

I morgen aften, fredag, kl. 19.30 bliver sæsonens første kamp i Herre Håndbold Ligaen fløjet i gang. Det bliver hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor SønderjyskE kommer på besøg – køb din billet her.

Når drengene løber på banen i morgen, er det nøjagtig tre måneder siden, vi løb på banen i GOG, hvor vi trods hård fight måtte se bronzemedaljerne havne i hænderne på fynboerne.

Meget er sket siden da, og kl. 19.30 i morgen bliver startskuddet på en ny ligasæson, der med garanti vil byde på nye, store håndboldoplevelser samt op- og nedture undervejs.

Nye spillere er kommet til, og tropperne ledes nu af Stefan Madsen med Arnór Atlason som assistent, og i morgen bliver første chance for at se den nye samlede konstellation i aktion til en ligakamp – på vej mod nye mål.

Hele truppen er fyldt med spænding og glæder sig til for alvor at komme i gang – specielt foran vores trofaste hjemmepublikum i Jutlander Bank Arena, hvor vi går efter at hive to point hjem fra sæsonens åbning.

Det bliver dog ingen let opgave mod SønderjyskE, der uden tvivl også jagter point fra første fløjt. Traditionelt har vi dog et godt tag på sønderjyderne og har således vundet de fire seneste indbyrdes opgør.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.30, og opgøret ledes af Per Olesen og Claus Gramm Pedersen. Køb din billet til kampen lige her.

 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...