pokaler_header_new

Igen en storsejr til U18 på hjemmebane

Tager man sidste weekends referat og ændre modstanderens navn og retter lidt i de to holds målscoringer, har man to kampe, der ligner hinanden meget.Søndag eftermiddag var der igen stor forskel på de to hold, der mødtes i første division i Klarup Hallen.

Som tabellen antyder var det to hold fra hver sin ende af tabellen.

Os som det førende hold, og Vesthimmerland som det sidste hold i rækken.Igen startede vi kampen meget godt i vores forsvar. Et godt samarbejde mellem forsvarsspillere og målmand, gjorde det var meget svært, at passere Frederik Torp som sidste skanse.

Vi kom foran med 3-0 inden Vesthimmerland scorede sit første mål efter knap fem minutter.

Yderligere fem mål til os inden næste reducering kom, betød at vi efter knap 10 minutter var foran med 8-2.

Herefter scorede begge hold to gange, hvilket gav en føring på 10-4.

I de næste ni minutter lukkede vi fuldstændigt af i forsvaret, og med kun seks minutter til pausen var vi foran med 16-4.

Inden pausen havde vi udbygget føreinge til 20-6.

Det var især i de første 30 minutter, der var klasseforskel på de to hold.I anden halvleg sløsede vi lidt i begge ender, og spillet bar til tider præg af solo præstationer.

Sejren kom dog aldrig i fare. Det var derfor meget fortjent, at vi vandt kampen så sikkert som 38-19.

Efter ni runder har vi en flot målscorer på 328-205.Da Hjallerup tabte top opgøret på Mors, er stillingen den, at vi fører med 16 point for ni kampe.

Mors har for samme kampantal 15 point, medens Hjallerup med 13 point er placeret som nr. tre.

I sidste spillerunde næste søndag skal vi spille i Hjallerup mod Hjallerup.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...