MicrosoftTeams-image (3)

Igen flot opbakning til Aalborg Håndbold på torsdag i Holstebro

De var på pletten med flot opbakning, da vi vandt 30-27 i Holstebro i fredags, og de er klar på lægterne i Gråkjær Arena igen på torsdag kl. 20.30, når vi spiller den vigtige kvartfinale i Santander Cup mod Team Tvis Holstebro.

Opbakningen fra Aalborg Håndbold Supports medlemmer var markant i fredags blandt de godt 1.800 tilskuere, og jubelen var stor, da sejren kom i hus efter en tæt kamp.

Op mod 100 Aalborg Håndbold-tilhængere har således meldt deres ankomst til det vestjyske, når vi på torsdag spiller om deltagelse i Final4. En meget vigtig kamp, som kan følges direkte på TV 2 Sport fra kl. 20.30. Kampen dømmes af Martin Gjeding og Mads Hansen.

GOG sikrede sig i aftes adgang til Final4, da Bjerringbro-Silkeborg blev besejret efter omkamp. I aften tager HC Midtjylland imod KIF Kolding København, og onsdag skal de forsvarende pokalmestre fra Skjern Håndbold forsøge at kvalificere sig i udekampen mod Århus Håndbold.

Torsdag spiller vi så mod Team Tvis Holstebro, og umiddelbart efter den kamp trækkes der lod til Final4 – en lodtrækning, der kan følges direkte på TV 2 Sport. Final4 spilles i weekenden 6.-7. februar. Spillestedet er endnu ikke fastlagt.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse