pokaler_header_new

Igen flot opbakning til Aalborg Håndbold på torsdag i Holstebro

De var på pletten med flot opbakning, da vi vandt 30-27 i Holstebro i fredags, og de er klar på lægterne i Gråkjær Arena igen på torsdag kl. 20.30, når vi spiller den vigtige kvartfinale i Santander Cup mod Team Tvis Holstebro.

Opbakningen fra Aalborg Håndbold Supports medlemmer var markant i fredags blandt de godt 1.800 tilskuere, og jubelen var stor, da sejren kom i hus efter en tæt kamp.

Op mod 100 Aalborg Håndbold-tilhængere har således meldt deres ankomst til det vestjyske, når vi på torsdag spiller om deltagelse i Final4. En meget vigtig kamp, som kan følges direkte på TV 2 Sport fra kl. 20.30. Kampen dømmes af Martin Gjeding og Mads Hansen.

GOG sikrede sig i aftes adgang til Final4, da Bjerringbro-Silkeborg blev besejret efter omkamp. I aften tager HC Midtjylland imod KIF Kolding København, og onsdag skal de forsvarende pokalmestre fra Skjern Håndbold forsøge at kvalificere sig i udekampen mod Århus Håndbold.

Torsdag spiller vi så mod Team Tvis Holstebro, og umiddelbart efter den kamp trækkes der lod til Final4 – en lodtrækning, der kan følges direkte på TV 2 Sport. Final4 spilles i weekenden 6.-7. februar. Spillestedet er endnu ikke fastlagt.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...