MicrosoftTeams-image (3)

Ikke vores aften i Vodskov

Undervejs var vi nede med fem mål i aftenens testkamp mod Skanderborg. Vi var dog lige ved at gennemføre et flot comeback men måtte til sidst se os slået 26-28.

Allerede fra start hang vi efter på scoretavlen, og også på banen var vi et lille skridt efter i store dele af indledningen.

For mange brændte chancer og uskarphed i begge ender gav Skanderborg forspringet fra start, og det billede fortsatte gennem det meste af første halvleg. Pausestillingen var derfor 11-13 i gæsternes favør.

På trods af fight og vilje lykkedes tingene heller ikke for os fra anden halvlegs start. Skanderborg udbyggede føringen og var undervejs i front med fem mål.

Vi kæmpede dog videre, og det gav pote midtvejs i anden halvleg. Her fik vi mere tur i den, og det var stolpe ind i stedet for stolpe ud.

Det kunne også ses på tavlen, hvor vi fik udlignet gæsternes forspring ved stillingen 26-26 med fem minutter igen.

I slutminutterne var de grønne gæster dog skarpest og havde de berømte marginaler på deres side. De hev derfor en sejr i hus på 26-28.

Kampen blev spillet i Vodskov foran cirka 200 fremmødte tilskuere, som gav os en fin opbakning igennem hele kampen.

Vi var igen i dag uden anfører René Antonsen, der sad ude med en småskade.

Næste opgave er nu Paris Saint-Germain på fredag i sæsonens åbningskamp i Jutlander Bank Arena. Køb billet til pre-season braget lige her.
 
Aalborg Håndbold målscorere:
Buster Juul 7, Magnus Saugstrup 5, Tobias Ellebæk 4, Mark Strandgaard 3, Ómar Ingi Magnússon 2, Jesper Meinby 2, Janus Smarason 1, Henrik Møllgaard 1, Andreas Holst 1.

Skanderborg Håndbold målscorere:
Markus Mørk 6, Morten Balling 3, Mathias Bitsch 3, Jonas Samuelsson 3, Morten Olsen 3, Mike Haagh 2, Mads Kalstrup 2, Cornelius Kragh 2, Lars Skaarup 2, Mathias Smed 1, Kristian Bonefeld 1.
 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse