MicrosoftTeams-image (3)

Imponerende sejr på 11 mål på udebane over Skjern

Det var egentlig afgjort, at Ole Erevik ikke kunne spille i udekampen mod Skjern Håndbold, men han insisterede. Han ville spille. 

Og tusind tak for det, Ole. Den nordmand må være gjort af noget særligt. Med 28 redninger og en redningsprocent på 53 pillede han glansen af det formstærke Skjern-hold, og sammen med et super fightende forsvar gav det en overraskende stor sejr på 34-23. 11 mål på udebane over Skjern – det er ikke sket tidligere. 

Man kan så rive sig i det hår,man ikke mere har: Var det samme hold, der spillede hjemme i Gigantium i lørdags mod Lemvig. Det var det, og vi glæder os til at se dem igen i Gigantium Arena på onsdag mod Bjerringbro-Silkeborg. 

Og hvis ikke bussen er kørt mod Aalborg, så står supporterne fortsat og klapper spillerne ud af omklædningsrummet i Skjern. Super-opbakning på lægterne i Skjern, hvor det talstærke hjemmepublikum blev tavst. 

Alle leverede en flot indsats og kæmpede videre trods periodevis modgang med udvisninger og lignende, men fighten gav fortjent bonus, og det var den eftermiddag, vi satte to point ind på kontoen igen.

Ses på onsdag i Gigantium – onsdag kl. 18.30.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse