pokaler_header_new

Island er færdig ved EM

Det stod klart efter Islands 26-29 nederlag til Serbien tirsdag aften, der krydret med en svensk sejr senere på aftenen betød exit til islændingene.

Island kunne med point mod Serbien spille sig videre til mellemrunden. Kampen var en tæt og intens affære, hvor det var helt lige ved pausen.

I anden halvleg begyndte Island dog at trække fra, og det lignede videre avancement for Janus, Arnór og resten af holdet. Serberne ville det anderledes, og de sluttede det sidste kvarter med at vinde 13-6 og dermed kampen 29-26.

Tremålsnederlaget betød, at kampen mellem Sverige og Kroatien skulle afgøre Islands videre skæbne ved slutrunden – point til Sverige ville betyde farvel til Island.

Og det blev desværre for vores to islandske bagspillere til svensk sejr. Efter 10 minutters spil trak svenskerne fra, og de hev derfra en sikker 35-31 sejr i land over værtsnationen.

Kroaten og Sverige endte dermed begge på fire point i Gruppe A. Island og Serbien havnede begge på to point. Da Serbien er bedre indbyrdes, avancerer de dermed, og islændingene må takke af for denne slutrunde.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...