MicrosoftTeams-image (3)

Island er færdig ved EM

Det stod klart efter Islands 26-29 nederlag til Serbien tirsdag aften, der krydret med en svensk sejr senere på aftenen betød exit til islændingene.

Island kunne med point mod Serbien spille sig videre til mellemrunden. Kampen var en tæt og intens affære, hvor det var helt lige ved pausen.

I anden halvleg begyndte Island dog at trække fra, og det lignede videre avancement for Janus, Arnór og resten af holdet. Serberne ville det anderledes, og de sluttede det sidste kvarter med at vinde 13-6 og dermed kampen 29-26.

Tremålsnederlaget betød, at kampen mellem Sverige og Kroatien skulle afgøre Islands videre skæbne ved slutrunden – point til Sverige ville betyde farvel til Island.

Og det blev desværre for vores to islandske bagspillere til svensk sejr. Efter 10 minutters spil trak svenskerne fra, og de hev derfra en sikker 35-31 sejr i land over værtsnationen.

Kroaten og Sverige endte dermed begge på fire point i Gruppe A. Island og Serbien havnede begge på to point. Da Serbien er bedre indbyrdes, avancerer de dermed, og islændingene må takke af for denne slutrunde.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse