MicrosoftTeams-image (3)

Island med Arnór og Janus fik fantastisk start på EM

Det islandske landshold tog tidligere på aftenen en flot skalp, da de slog Sverige 26-24 i åbningskampen ved EM-slutrunden i Kroatien.

Allerede fra start tog islændingene teten, og undervejs i anden halvleg var de foran med hele 10 mål. Svenskerne formåede alligevel at komme tæt på igen, og var med fem minutter tilbage blot nede med tre mål. Derefter scorede Janus, mens han angrebet efter kæmpede sig til straffekast, hvilket var med til at hive en sikker tomålssejr i land til Island.

Arnór var naturligvis glad for starten på turneringen, og han udtaler om kampen:

– Det var en outstanding første halvleg – både i angreb, forsvar og for vores målmænd. Vi fortsatte i starten af anden halvleg, men selvfølgelig er det svært at holde det niveau kampen igennem. Det var dog nok til de to point, og vi fik dermed en god start på slutrunden.

Næste opgave er værtsnationen, Kroatien, søndag aften. Det er ifølge Arnór en af turneringsfavoritterne, men han ser frem til sammen med resten af Island at møde dem i en ’udekamp’. Målet for den resterende del af slutrunden er også klar:

– Vi vil forsøge at skrabe så mange point sammen som muligt. Det vil give os det bedste udgangspunkt, hvis vi skulle komme i mellemrunden. Nu har vi i hvert fald givet os en optimal start, og så kæmper vi videre herfra, slutter Arnór Atlason.

Janus scorede et enkelt mål, mens Arnór ikke kom på måltavlen i aftenens kamp. Næste gang, de skal i aktion, er søndag aften kl. 20.30 mod Kroatien – kampen kan i øvrigt følges på TV2 Sport. 
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse