pokaler_header_new

Islandsk landsholdsspiller fra Flensburg til Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften for de kommende to sæsoner med den 24-årige Olafur Gustafsson, venstre back og islandsk landsholdsspiller. Han skifter til sommer fra SG Flensburg-Handewitt. 

Olafur Gustafsson har spillet i den tyske topklub i to sæsoner og er noteret for 21 A-landskampe for Island. Han var udtaget til den islandske trup til EM i Danmark, men måtte melde afbud med en fodskade. Han er 1,96 m høj og vejer 95 kg. 

– Olafur er en klassisk venstre back med et knaldhårdt skud, ligesom han er en god forsvarsspiller. Han har masser af erfaring af internationale kampe bl.a. i tre sæsoner i Champions League, ligesom han har de typiske islandske egenskaber med kampgejst og stor fightervilje, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. 

Olafur Gustafsson har spillet Champions League med SG Flensburg Handewitt de seneste to sæsoner. I sæsonen 2011-2012 spillede han også Champions League for sin islandske klub, Hafnarfjardar.

– Jeg kommer til Aalborg Håndbold for at være med til at vinde titler og spille med i toppen af dansk håndbold, siger Olafur Gustafsson. 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...