MicrosoftTeams-image (3)

Islandsk landsholdsspiller fra Flensburg til Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften for de kommende to sæsoner med den 24-årige Olafur Gustafsson, venstre back og islandsk landsholdsspiller. Han skifter til sommer fra SG Flensburg-Handewitt. 

Olafur Gustafsson har spillet i den tyske topklub i to sæsoner og er noteret for 21 A-landskampe for Island. Han var udtaget til den islandske trup til EM i Danmark, men måtte melde afbud med en fodskade. Han er 1,96 m høj og vejer 95 kg. 

– Olafur er en klassisk venstre back med et knaldhårdt skud, ligesom han er en god forsvarsspiller. Han har masser af erfaring af internationale kampe bl.a. i tre sæsoner i Champions League, ligesom han har de typiske islandske egenskaber med kampgejst og stor fightervilje, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. 

Olafur Gustafsson har spillet Champions League med SG Flensburg Handewitt de seneste to sæsoner. I sæsonen 2011-2012 spillede han også Champions League for sin islandske klub, Hafnarfjardar.

– Jeg kommer til Aalborg Håndbold for at være med til at vinde titler og spille med i toppen af dansk håndbold, siger Olafur Gustafsson. 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse