MicrosoftTeams-image (3)

Jacob Bagersted skifter til Bundesligaen efter denne sæson

 26-årige Jacob Bagersted skifter efter denne sæson til SC Magdeburg i Bundesligaen. Bagersted, der kom til Aalborg Håndbold i sommeren 2011 fra AG København, har kontraktudløb til sommer og har sagt ja til et tilbud fra Magdeburg, der er placeret i den bedste halvdel af den tyske Bundesliga.

-Vi har hele tiden vidst, at Bagersted havde et ønske om at komme videre i sin karriere som håndboldspiller, og at Bundesligaen kunne blive næste station for ham. Nu har han alderen og de spillemæssige kvaliteter til at tage springet, og det har vi fuld forståelse for, siger direktør Jan Larsen.

-Sådan er vilkårene for selv de bedste danske herreklubber. Bundesligaen er attraktiv for de bedste spillere. Vi er stolte over at have været med til udvikle Jacob, og han  har ydet en kæmpeindsats for Aalborg Håndbold ved at gå forrest til både træning og kamp.

– Vi har vidst i et stykke tid, at et skifte efter denne sæson var en mulighed for Bagersted. Vi har nu god tid til at finde den rigtige afløser for ham, og det arbejde er allerede indledt, siger Jan Larsen.

– Det bliver svært for mig at forlade Aalborg Håndbold efter nogle spændende år. En fantastisk klub med super-fans og et stort publikum i Gigantium, men jeg ønsker at forfølge min drøm om at spille i Bundesligaen, så da muligheden kom, slog jeg til. Det er dejligt at have det på plads i god tid, så det ikke påvirker min koncentration og mit spil samtidig med, at klubben har god tid til at finde en afløser,  siger Jacob Bagersted.
 
 
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse