pokaler_header_new

Jacob Bagersted skifter til Bundesligaen efter denne sæson

 26-årige Jacob Bagersted skifter efter denne sæson til SC Magdeburg i Bundesligaen. Bagersted, der kom til Aalborg Håndbold i sommeren 2011 fra AG København, har kontraktudløb til sommer og har sagt ja til et tilbud fra Magdeburg, der er placeret i den bedste halvdel af den tyske Bundesliga.

-Vi har hele tiden vidst, at Bagersted havde et ønske om at komme videre i sin karriere som håndboldspiller, og at Bundesligaen kunne blive næste station for ham. Nu har han alderen og de spillemæssige kvaliteter til at tage springet, og det har vi fuld forståelse for, siger direktør Jan Larsen.

-Sådan er vilkårene for selv de bedste danske herreklubber. Bundesligaen er attraktiv for de bedste spillere. Vi er stolte over at have været med til udvikle Jacob, og han  har ydet en kæmpeindsats for Aalborg Håndbold ved at gå forrest til både træning og kamp.

– Vi har vidst i et stykke tid, at et skifte efter denne sæson var en mulighed for Bagersted. Vi har nu god tid til at finde den rigtige afløser for ham, og det arbejde er allerede indledt, siger Jan Larsen.

– Det bliver svært for mig at forlade Aalborg Håndbold efter nogle spændende år. En fantastisk klub med super-fans og et stort publikum i Gigantium, men jeg ønsker at forfølge min drøm om at spille i Bundesligaen, så da muligheden kom, slog jeg til. Det er dejligt at have det på plads i god tid, så det ikke påvirker min koncentration og mit spil samtidig med, at klubben har god tid til at finde en afløser,  siger Jacob Bagersted.
 
 
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...