MicrosoftTeams-image (3)

Jacob Bagersted skifter til Bundesligaen efter denne sæson

 26-årige Jacob Bagersted skifter efter denne sæson til SC Magdeburg i Bundesligaen. Bagersted, der kom til Aalborg Håndbold i sommeren 2011 fra AG København, har kontraktudløb til sommer og har sagt ja til et tilbud fra Magdeburg, der er placeret i den bedste halvdel af den tyske Bundesliga.

-Vi har hele tiden vidst, at Bagersted havde et ønske om at komme videre i sin karriere som håndboldspiller, og at Bundesligaen kunne blive næste station for ham. Nu har han alderen og de spillemæssige kvaliteter til at tage springet, og det har vi fuld forståelse for, siger direktør Jan Larsen.

-Sådan er vilkårene for selv de bedste danske herreklubber. Bundesligaen er attraktiv for de bedste spillere. Vi er stolte over at have været med til udvikle Jacob, og han  har ydet en kæmpeindsats for Aalborg Håndbold ved at gå forrest til både træning og kamp.

– Vi har vidst i et stykke tid, at et skifte efter denne sæson var en mulighed for Bagersted. Vi har nu god tid til at finde den rigtige afløser for ham, og det arbejde er allerede indledt, siger Jan Larsen.

– Det bliver svært for mig at forlade Aalborg Håndbold efter nogle spændende år. En fantastisk klub med super-fans og et stort publikum i Gigantium, men jeg ønsker at forfølge min drøm om at spille i Bundesligaen, så da muligheden kom, slog jeg til. Det er dejligt at have det på plads i god tid, så det ikke påvirker min koncentration og mit spil samtidig med, at klubben har god tid til at finde en afløser,  siger Jacob Bagersted.
 
 
 

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse