pokal header web

Jagten på en semifinaleplads fortsætter i Aarhus

Efter en uges kamppause skal vi igen i aktion i morgen, tirsdag, når vi på udebane møder Århus Håndbold med kampstart kl. 20.30. Opgøret kan følges direkte på TV2 Sport.

Vi er halvvejs i slutspillets gruppespil, og jagten på en plads i semifinalen er for alvor intensiveret. Skjern Håndbold topper puljen med 6 point. Vi ligger lige efter med 5 point. TTH Holstebro er i hælene på os med 4 point, mens Århus Håndbold fortsat er noteret for 0 point.

Århus’ pointantal betyder, at de har udspillet deres chance for videre avancement allerede inden morgendagens kamp. Det bliver derfor deres sidste hjemmekamp i denne sæson, og der er ingen tvivl om, de gerne vil slutte godt af foran deres talstærke hjemmepublikum i Ceres Arena.

På det seneste er tingene dog ikke gået Århus Håndbolds vej, og de er således tabt deres seneste otte kampe. Men Aarhusianerne har været godt med i langt de fleste kampe. Det var også tilfældet da de gæstede Jutlander Bank Arena tidligere i slutspillet, hvor vi først i absolut sidste sekund kunne trække en kneben etmålssejr i land.

Trods deres seneste formdyk venter der altså uden tvivl stadig en vanskelig opgave, når startfløjtet lyder i morgen kl. 20.30.

Vi kommer ind med anderledes momentum og selvtillid i bagagen efter, vi har vundet vores to seneste opgør mod netop Århus Håndbold og senest Skjern Håndbold.

Dette vil vi gå stenhårdt efter at udbygge til tre på stribe i morgen aften. I ryggen får vi knap 100 medrejsende Aalborg-tilhængere, der helt sikkert vil gøre deres i forsøget på at løfte os frem til en ny sejr.

Kampen starter kl. 20.30. Er du ikke på plads i hallen, kan opgøret følges direkte på TV2 Sport eller på tophaandbold.dk/aah, hvor du kan følge kampen spil for spil.

 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse