pokaler_header_new

Jagten på ottende sejr på stribe – i Horsens lørdag

Vilkårene for at hænge på i toppen af ligaen er barske: Sejr hver gang!

Sådan er kendsgerningen mellem de fem øverste hold i ligaen, og spændingen mellem disse hold er ikke mindre efter onsdagens sejr til BSV over KIF Kolding. Så derfor jagter vi den ottende sejr i træk – heraf de syv i ligaen.

Vores næste udfordring lørdag kl. 16.00 er Skanderborg Håndbold, der tager imod i Forum Horsens, hvor de har valgt at spille en del af deres kampe, fordi forholdene i Morten Børup Hallen er for dårlige til liga-håndbold.

Vi er inden kampen på en delt fjerdeplads sammen med Skjern – med 14 point for 10 kampe, mens Skanderborg er nummer otte med otte point for 10 kampe.

Skanderborg Håndbold, der også i denne sæson trænes af Jesper Holm, selv tidligere spillere på holdet, råder over et teknisk stærkt og homogent mandskab, der bl.a. har fået tilgang af en af sidste sæsons topscorere i ligaen, Michael Pedersen fra Skjern, og Mads Bjørn Eriksen fra SønderjyskE. Desuden er den tidligere AaB'er, John Boye, kommer til i målet, hvor han danner duo med Jonas Hansen.

Holdets regissør er playmakeren Mathias Helt Jepsen, der er tilbage fra et længere skadesforløb. På venstre back spiller Michael Pedersen og på højre back Peter Balling, der er holdets øjeblikkelige topscorer.  Rutinerede Kasper Povlsgaard er forsvarsgeneral og stregspiller, mens Andreas Væver huserer på venstre fløj, og Lasse Justesen og Andreas Lønberg på højre fløj.

Vi er fortsat uden langtidsskadede Martin Larsen og Jacob Bagersted, men der fortsat er tvivl om Håvard Tvedtens deltagelse i kampen.

Kampen fløjtes i gang lørdag kl. 16.00 i Forum Horsens af Hans Henrik Staal og Henrik Mathiasen, som også passede fløjterne i Esbjerg i fredags.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...