MicrosoftTeams-image (3)

Jagten på ottende sejr på stribe – i Horsens lørdag

Vilkårene for at hænge på i toppen af ligaen er barske: Sejr hver gang!

Sådan er kendsgerningen mellem de fem øverste hold i ligaen, og spændingen mellem disse hold er ikke mindre efter onsdagens sejr til BSV over KIF Kolding. Så derfor jagter vi den ottende sejr i træk – heraf de syv i ligaen.

Vores næste udfordring lørdag kl. 16.00 er Skanderborg Håndbold, der tager imod i Forum Horsens, hvor de har valgt at spille en del af deres kampe, fordi forholdene i Morten Børup Hallen er for dårlige til liga-håndbold.

Vi er inden kampen på en delt fjerdeplads sammen med Skjern – med 14 point for 10 kampe, mens Skanderborg er nummer otte med otte point for 10 kampe.

Skanderborg Håndbold, der også i denne sæson trænes af Jesper Holm, selv tidligere spillere på holdet, råder over et teknisk stærkt og homogent mandskab, der bl.a. har fået tilgang af en af sidste sæsons topscorere i ligaen, Michael Pedersen fra Skjern, og Mads Bjørn Eriksen fra SønderjyskE. Desuden er den tidligere AaB'er, John Boye, kommer til i målet, hvor han danner duo med Jonas Hansen.

Holdets regissør er playmakeren Mathias Helt Jepsen, der er tilbage fra et længere skadesforløb. På venstre back spiller Michael Pedersen og på højre back Peter Balling, der er holdets øjeblikkelige topscorer.  Rutinerede Kasper Povlsgaard er forsvarsgeneral og stregspiller, mens Andreas Væver huserer på venstre fløj, og Lasse Justesen og Andreas Lønberg på højre fløj.

Vi er fortsat uden langtidsskadede Martin Larsen og Jacob Bagersted, men der fortsat er tvivl om Håvard Tvedtens deltagelse i kampen.

Kampen fløjtes i gang lørdag kl. 16.00 i Forum Horsens af Hans Henrik Staal og Henrik Mathiasen, som også passede fløjterne i Esbjerg i fredags.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse