pokaler_header_new

Jakob Vestergaard: Vi skal have mere tempo i spillet

Så er vi så småt klar til tredje kamp på seks dage. Efter kun en enkelt dags hvile gælder det Århus Håndbold fredag kl. 19.30 i Gigantium Arena.

Århus var også i kamp onsdag aften – på hjemmebane mod Team Tvis Holstebro, og også blev "ramt" af et nederlag i sidste sekund, så vestjydrne vandt 28-27.

Efter at have sovet på Skjern-kampen siger cheftræner Jakob Vestergaard:

– Overordnet var jeg ikke tilfreds med hverken angrebet eller forsvaret. I angrebet blev der spillet alt for ensidigt, og der var for lidt kollektivt spil. Vi skal have andre end Kjelling i gang. I forsvaret havde vi store problemer med Thomas Klitgaard på stregen.

Om Århus-mandskabet siger cheftræneren:

– I modsætning til sidste sæson virker den århusianske trup bedre og mere fysisk stærk i år. Det betyder også, at der bliver flere taktiske aspekter for træner Erik Veje, når han skal toppe holdet.

– Defensivt kommer vi til at spille over for et 6:0 forsvar og/eller et mere offensivt 3:2:1. Bag det har Århus to stærke keepere i Jan "Tromle" og unge Kasper Larsen. I angrebet har specielt Jacob Thoustrup været stærkt spillende – og da Toke Holst formentlig er ude med en brækket tå, så er Thoustrup den vigtige brik, der skal stækkes.

– Det bliver helt afgørende for os, at vi kan matche Århus på fysikken. Vi skal have tempo i kampen, da vi hellere vil løbe om kap med dem end lægge arm med dem.

Århus har i denne sæson også fået bagspilleren Henrik Hansen tilbage, og han er ved at være oppe på tidligere niveau, ligesom Århus er stærkt besat på streg-positionen med svenskeren Fredric Pettersen og Mads Lind.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...