pokaler_header_new

Jan Larsen: Drøn på mod Kolding København på tirsdag i Gigantium

– Der er altid noget særligt over kampene mod KIF Kolding København. En klassiker i dansk herrehåndbold – ikke mindst efter tre spændende DM-finaler mellem de to klubber på fem år. Der er altid garanti for hård fight og tætte kampe, og denne gang er det ligaens nummer et og nummer to, der mødes.

Direktør Jan Larsen ser med stor spænding frem til kampen mod KIF Kolding København tirsdag 9. december kl. 19.30 i Gigantium.

– Hidtil er vi det eneste hold i ligaen, der har taget point fra Kolding. Det blev 20-20 i Kolding for tre måneder siden, og vi var kun få sekunder fra sejren. Spellerberg og co. har haft en fantastisk flot sæson i ligaen og i Champions League indtil videre. Stor respekt for det, men det forhindrer os ikke i at tro på, at vi kan vinde over dem på tirsdag i Gigantium, siger Jan Larsen.

– Der bliver fuld drøn på tirsdag i Gigantium. Vi forventer flere end 4.000 tilskuere, og de plejer nok at skabe en super stemning, også – og ikke mindst, når vi møder KIF Kolding København, siger Jan Larsen.

De to hold har allerede mødt hinanden en gang tidligere i Gigantium i denne sæson. Det var i Super Cup 22. august, og da vandt KIF Kolding København 17-16 efter en meget tæt og fysisk præget kamp.

KIF Kolding København har Kim Andersson tilbage i et overdådigt spillehumør og i storform på højre backen, og han har Bo Spellerberg, Lukas Karlsson og Lasse Andersson ved sin side i bagkæden. Hvidt og Cleverly passer målet, Torsten Laen og Cyril Viudes er på stregen, Irming, Simon Jensen, Dolk og Landin er på fløjene.

Hvis du ikke allerede har købt billet til kampen, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...