MicrosoftTeams-image (3)

Jan Larsen: Drøn på mod Kolding København på tirsdag i Gigantium

– Der er altid noget særligt over kampene mod KIF Kolding København. En klassiker i dansk herrehåndbold – ikke mindst efter tre spændende DM-finaler mellem de to klubber på fem år. Der er altid garanti for hård fight og tætte kampe, og denne gang er det ligaens nummer et og nummer to, der mødes.

Direktør Jan Larsen ser med stor spænding frem til kampen mod KIF Kolding København tirsdag 9. december kl. 19.30 i Gigantium.

– Hidtil er vi det eneste hold i ligaen, der har taget point fra Kolding. Det blev 20-20 i Kolding for tre måneder siden, og vi var kun få sekunder fra sejren. Spellerberg og co. har haft en fantastisk flot sæson i ligaen og i Champions League indtil videre. Stor respekt for det, men det forhindrer os ikke i at tro på, at vi kan vinde over dem på tirsdag i Gigantium, siger Jan Larsen.

– Der bliver fuld drøn på tirsdag i Gigantium. Vi forventer flere end 4.000 tilskuere, og de plejer nok at skabe en super stemning, også – og ikke mindst, når vi møder KIF Kolding København, siger Jan Larsen.

De to hold har allerede mødt hinanden en gang tidligere i Gigantium i denne sæson. Det var i Super Cup 22. august, og da vandt KIF Kolding København 17-16 efter en meget tæt og fysisk præget kamp.

KIF Kolding København har Kim Andersson tilbage i et overdådigt spillehumør og i storform på højre backen, og han har Bo Spellerberg, Lukas Karlsson og Lasse Andersson ved sin side i bagkæden. Hvidt og Cleverly passer målet, Torsten Laen og Cyril Viudes er på stregen, Irming, Simon Jensen, Dolk og Landin er på fløjene.

Hvis du ikke allerede har købt billet til kampen, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse