MicrosoftTeams-image (3)

Jan Larsen: Vi er stolte og glade – spændende lodtrækning

– Vi er både stolte og glade. Det er stort, at vi for andet år i træk er blandt de 16 bedste hold i verden. En fantastisk præstation, at vi på en så vanskelig udebane som i Szeged i Ungarn kan sikre os det afgørende point for at gå videre. Der var et stort pres på både spillere og trænere, og vi stod sammen som et hold om opgaven.

Direktør Jan Larsen er i disse timer på vej fra kampen i Ungarn til lodtrækningen til 1/8-finalerne i Champions League i EHFs hovedsæde i Wien i morgen tirsdag kl. 12.30. En lodtrækning, hvor der er mødepligt for de 16 deltagende hold. ‘

Sidste sæson trak vi mægtige FC Barelona i 1/8-finalerne. Det er også en af de mulige modstandere denne gang sammen med det ungarske storhold, Veszprem og THW Kiel, de dobbelte Champions League-vindere. Alle tre hold suveræne vindere af deres puljer i gruppespillet.

– Det er tre meget stærke hold, og uanset hvilket hold, der kommer op af bowlen i morgen, så glæder vi os til at kunne præsentere dem i Jutlander Bank Arena foran vort store hjemmepublikum.

Vi lægger ud på hjemmebane søndag 15. marts – det nøjagtige spilletidspunkt bestemmes senere af tv. Udekampen er i weekenden efter – dog kan det blive onsdag 18. marts, hvis THW Kiel bliver modstanderen.

Lodtrækningen kan følges tirsdag kl. 12.30 på www.ehftv.com

Nøglespillere på de tre hold:

MKB-MVM Veszprem: Momir Ilic, Alilovic, Mikler, Christain Zeitz, Lazlo Nagy, Andreas Nilsson, Ruesga, Ugalde, Lekai, Sulic, Schuch og Ivansik. Træner: Antonio Carlos Ortega, Spanien.

THW Kiel: Domagoj Duvnjak, Rene Toft Hansen, Rasmus Lauge, Steffen Weinhold, Johan Sjöstrand, Joan Canellas, Aron Palmarsson, Marko Vujin, Niclas Ekberg, Andreas Palicka. Træner: Alfred Gislason, Island.

FC Barcelona: Saric, Jesper Nøddesbo, Kiril Lazarov, Rutenka, Gudjon Valur Sigurdsson, Sarmiento, Tomas, Entrerrios, Gurbindo, Karabatic og Sorhaindo.  Træner: Xavier Pascual, Spanien.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse