MicrosoftTeams-image (3)

Jan Larsen: Vi er stolte og glade – spændende lodtrækning

– Vi er både stolte og glade. Det er stort, at vi for andet år i træk er blandt de 16 bedste hold i verden. En fantastisk præstation, at vi på en så vanskelig udebane som i Szeged i Ungarn kan sikre os det afgørende point for at gå videre. Der var et stort pres på både spillere og trænere, og vi stod sammen som et hold om opgaven.

Direktør Jan Larsen er i disse timer på vej fra kampen i Ungarn til lodtrækningen til 1/8-finalerne i Champions League i EHFs hovedsæde i Wien i morgen tirsdag kl. 12.30. En lodtrækning, hvor der er mødepligt for de 16 deltagende hold. ‘

Sidste sæson trak vi mægtige FC Barelona i 1/8-finalerne. Det er også en af de mulige modstandere denne gang sammen med det ungarske storhold, Veszprem og THW Kiel, de dobbelte Champions League-vindere. Alle tre hold suveræne vindere af deres puljer i gruppespillet.

– Det er tre meget stærke hold, og uanset hvilket hold, der kommer op af bowlen i morgen, så glæder vi os til at kunne præsentere dem i Jutlander Bank Arena foran vort store hjemmepublikum.

Vi lægger ud på hjemmebane søndag 15. marts – det nøjagtige spilletidspunkt bestemmes senere af tv. Udekampen er i weekenden efter – dog kan det blive onsdag 18. marts, hvis THW Kiel bliver modstanderen.

Lodtrækningen kan følges tirsdag kl. 12.30 på www.ehftv.com

Nøglespillere på de tre hold:

MKB-MVM Veszprem: Momir Ilic, Alilovic, Mikler, Christain Zeitz, Lazlo Nagy, Andreas Nilsson, Ruesga, Ugalde, Lekai, Sulic, Schuch og Ivansik. Træner: Antonio Carlos Ortega, Spanien.

THW Kiel: Domagoj Duvnjak, Rene Toft Hansen, Rasmus Lauge, Steffen Weinhold, Johan Sjöstrand, Joan Canellas, Aron Palmarsson, Marko Vujin, Niclas Ekberg, Andreas Palicka. Træner: Alfred Gislason, Island.

FC Barcelona: Saric, Jesper Nøddesbo, Kiril Lazarov, Rutenka, Gudjon Valur Sigurdsson, Sarmiento, Tomas, Entrerrios, Gurbindo, Karabatic og Sorhaindo.  Træner: Xavier Pascual, Spanien.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse