pokal header web

Jan Larsen: Vildeste Champions League-gruppe nogensinde!

Aalborg Håndbolds direktør er ikke tvivl om, at der venter en perlerække af europæiske topkampe i den kommende sæson.

Torsdag aften var der således lodtrækning til gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League 2024/25, hvor lykkes gudinde magede det således, at Aalborg Håndbold kom i pulje med de regerende spanske mestre fra Barcelona, semifinalisterne fra SC Magdeburg, polske Industria Kielce, ungarske OTP Bank PICK Szeged, franske HBC Nantes, kroatiske HC Zagreb, samt norske Kolstand Håndball.

– Jeg troede ikke rigtig mine egne øjne da jeg så puljen, for jeg kan ikke mindes at der tidligere i turneringens historie har været så stærk en gruppe i den indledende fase. Alene det, at vi kan se frem til revanche mod Barcelona, samt en rematch med Magdeburg, der jo har en del af vores tidligere spillere i truppen, er fantastisk – især når man tænker på, at det er tre af de fire hold der deltog ved Final4 i Køln for tre uger siden.

– Læg dertil Kielce, som altid har et klassemandskab og som tabte Final4-finalen i 2023, et meget stærkt fransk hold fra Nantes, de ungarske vicemestre fra PICK Szeged og så et kroatisk mesterhold fra Zagreb der i den grad viste tænder i den forgangne sæson og så er der for alvor dækket op til overflødighedshorn af lækkerier, hvor vi heller ikke må glemme vores tidligere stjernespiller Sander Sagosen og hans holdkammerater fra Kolstad i Norge, siger en overvældet direktør Jan Larsen, der forventer hård kamp om pladserne for videre kvalifikation fra gruppen.

– Vi har selvfølgelig altid som målsætning at blive blandt de to bedste hold, så vi kan sikre direkte avancement til kvartfinalerne, men vi er blot ét af flere hold i gruppen med den ambition. Vi tror selvfølgelig på det og vil give alt hvad vi har for i første omgang at komme optimalt videre fra puljen, samt derefter at sikre en returbillet til Final4 i Køln, for der synes vi selv at vi hører til.

– Vores mange sæsonkortholdere og fans kan dog godt begynde at slikke sig om munden allerede nu, for det er virkelig det ypperste inden for europæisk klubhåndbold som vi kommer til at præsentere i Sparekassen Danmark Arena i løbet af den kommende sæson. Vi har vist, at vores hjemmebane er noget nær uindtagelig og det får vi brug for igen i den kommende sæson, så jeg glæder mig allerede som et lille barn til vi igen kan slå dørene op på hjemmebane til Champions League-håndbold, afslutter Jan Larsen.

Første runde i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League spilles den 11./12. september 2024, mens sidste runde afvikles 4./5. marts 2025.

Nærmere information om billetsalg til de europæiske kampe følger på vores digitale platforme så snart kampprogrammet for gruppespillet er fastlagt, hvilket forventes at ske i slutningen af juli eller starten af august måned.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse