MicrosoftTeams-image (3)

Jan Lennartsson: Vi skal afgøre det i BSV på onsdag

Jan Lennartsson, 30-årig højre fløj, er i gang med sin femte sæson i Aalborg, og han ser med spænding frem til den første af de to vigtige kampe i denne uge, nemlig udekampen onsdag kl. 19.00 i Arena Midt i Kjellerup mod Bjerringbro-Silkeborg.

Karrieren i Aalborg har budt på mange vigtige og intense kampe for den rutinerede svensker, og på onsdag venter endnu en af slagsen, der kan bringe holdet i semifinalen.

– Det er håndbold, når det er bedst. Vi er i den situation, at vi selv kan afgøre det, og vi skal afgøre det på onsdag. Det bliver tæt, men jeg synes, vi har præsteret godt på det seneste, og det vi skal fastholde med godt forsvarsspil, godt målmandsspil, kontraer og hurtigt og klogt spil i angrebet, siger Jan Lennartsson.

– Vi er to hold, der kender hinandens styrker og svagheder, så jeg tror ikke, at vi kan overraske hinanden med noget taktisk. Det bliver dagsformen, der er afgørende, og det er altid spændende at være en del af disse kampe, siger Jan Lennartsson.

Da de to hold mødtes i Gigantium i den første kamp i slutspillet, vandt vi 30-20 i en kamp, hvor vi holdt et højt niveau samtlige 60 minutter. Det kræves igen for at vinde – denne gang på udebane i Arena Midt i Kjellerup, som BSV benytter som hjemmebane, mens der bygges om og bygges til med bl.a. sky-bokse i hallen i Silkeborg.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse