pokaler_header_new

Jesper Jensen efter sejren i Kiev: En indsats fra hjertet

– Det var en flot holdindsats lige fra hjertet. Mange spillere skinnede igennem, men frem for alt præsterede vi som hold på en måde, som skaber respekt både over for os selv og over for omverdenen. 

Cheftræner Jesper Jensen roser sit hold for sejren på 28 – 25 i går på en vanskelig udebane i Kiev – og mod en stærk modstander, HC Motor Zaporozhye. 

– Det er klart, at vi med meldingen lige op til kampen om, at Barud ikke kunne spille, og vi kom bagud 6-1, måtte rode lidt i værktøjskassen. Jeg brugte time outen tidligt i kampen til at fortælle spillerne, at vi egentligt havde spillet bedst, selv om vi var klart bagud. Vi havde bare ikke scoret på vores chancer. Jeg troede på, at det nok skulle lykkes, og det gjorde spillerne heldigvis også, siger Jesper Jensen, der “belønnede” spillerne med en restitutions-løbetur i Kiev søndag formiddag, inden den lange hjemrejse til Aalborg kunne begynde. 

Spillerne har to træningspas mandag og et pas tirsdag, inden den vigtige kvartfinale i pokalturneringen på udebane mod SønderjyskE onsdag. En kamp, hvor det endnu er for tidligt at spå om Bauds chancer for at deltage på grund af den hjernerystelse, han fik efter at være blevet ramt af en bold i ansigtet under den afsluttende træning i Kiev fredag aften. 

Efter sejren i går har vi pause i Champions League frem til søndag 16. november kl. 16.50, hvor vi tager imod et af turneringens absolutte storhold, Kielce fra Polen, der af mange eksperter spås store chancer for at kvalificere sig til Final4. 

Med den karismatiske træner, Talant Dujshebaev, ved roret kommer det polske hold med spillere som målmanden Slawomir Szmal, Michael Jurecki, Grzegorz Tkaczyk, Karol Bielecki, Manuel Strlek, Krystof Lijewski, Uros Zorman, Julen Aquinagalde og Ivan Cupic. 

Du kan allerede sikre dig billet til kampen nu på www.aalborghaandbold.dk

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...