MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Jensen: En vanskelig pulje med Magdeburg som favorit

– Magdeburg er klar favorit til at vinde puljen, men jeg forudser, at det bliver meget tæt. Det er fire stærke hold, som formentligt vil besejre hinanden på kryds og tværs. Vi satser på at komme videre til kvartfinalerne, men det kan blive en speget affære, da det ikke er sikkert, at alle fire to’ere går videre.

Således vurderer cheftræner Jesper Jensen lodtrækningen til gruppespillet i EHF Cuppen. Vi møder SC Magdeburg fra Bundesligaen, Granollers fra den spanske liga og Dinamo Bucuresti, øjeblikkets tophold i den rumænske liga.

Magdeburg med blandt andre Jacob Bagersted, Jannick Green og Michael Damgaard på holdet er p.t. på niendepladsen i Bundesligaen med 16 point for 15 kampe, mens Granollers er nummer fire i den spanske liga.

Systemet i EHF Cuppen er således, at det endnu ikke er afgjort, hvor Final4 skal spilles i maj. To klubber/byer har lagt billet ind på stævnet, nemlig Nantes i Frankrig og Göppingen i Tyskland.  Arrangørklubbens placering i puljen kan få indflydelse på, hvor mange to’ere, der går videre til kvartfinalerne.

Planlægningen af kampene går nu i gang og forventes afsluttet inden for et par uger. Rækkefølgende af kampene er dog på forhånd fastlagt af EHF, ligesom EHF har udstukket terminer, der dog kan afviges i forhold til ønsker fra tv-stationerne i de enkelte lande.

Når EHf Cup-kampene er fastlagt, kandet betyde flytning af nogle af vores kampe i Boxer Herreligaen.

13.-14. februar: Ude mod SC Magdeburg
20.-21. februar: Hjemme mod Granollers
27.-28. februar: Hjemme mod Dinamo Bucuresti
5.-6. marts: Ude mod Dinamo Bucuresti
19.-20. marts: Hjemme mod SC Magdeburg
26.-27. marts: Ude mod Granollers

 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse