MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Jensen: En vanskelig pulje med Magdeburg som favorit

– Magdeburg er klar favorit til at vinde puljen, men jeg forudser, at det bliver meget tæt. Det er fire stærke hold, som formentligt vil besejre hinanden på kryds og tværs. Vi satser på at komme videre til kvartfinalerne, men det kan blive en speget affære, da det ikke er sikkert, at alle fire to’ere går videre.

Således vurderer cheftræner Jesper Jensen lodtrækningen til gruppespillet i EHF Cuppen. Vi møder SC Magdeburg fra Bundesligaen, Granollers fra den spanske liga og Dinamo Bucuresti, øjeblikkets tophold i den rumænske liga.

Magdeburg med blandt andre Jacob Bagersted, Jannick Green og Michael Damgaard på holdet er p.t. på niendepladsen i Bundesligaen med 16 point for 15 kampe, mens Granollers er nummer fire i den spanske liga.

Systemet i EHF Cuppen er således, at det endnu ikke er afgjort, hvor Final4 skal spilles i maj. To klubber/byer har lagt billet ind på stævnet, nemlig Nantes i Frankrig og Göppingen i Tyskland.  Arrangørklubbens placering i puljen kan få indflydelse på, hvor mange to’ere, der går videre til kvartfinalerne.

Planlægningen af kampene går nu i gang og forventes afsluttet inden for et par uger. Rækkefølgende af kampene er dog på forhånd fastlagt af EHF, ligesom EHF har udstukket terminer, der dog kan afviges i forhold til ønsker fra tv-stationerne i de enkelte lande.

Når EHf Cup-kampene er fastlagt, kandet betyde flytning af nogle af vores kampe i Boxer Herreligaen.

13.-14. februar: Ude mod SC Magdeburg
20.-21. februar: Hjemme mod Granollers
27.-28. februar: Hjemme mod Dinamo Bucuresti
5.-6. marts: Ude mod Dinamo Bucuresti
19.-20. marts: Hjemme mod SC Magdeburg
26.-27. marts: Ude mod Granollers

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse