pokaler_header_new

Jesper Jensen: Et godt afsæt til de kommende tre kampe

– Det var vigtigt for os at bevise, at vi kan spille godt, og at vi kan vinde hjemme i Jutlander Bank Arena.

Cheftræner Jesper Jensen glæder sig over sejren på 33-25 i fredags mod Mors-Thy Håndbold. Mange mål, god fight og højt tempo i spillet.

– Det giver selvtillid at vinde igen, og manglende tro på os selv har været vores værste modstander i flere kampe, siger Jesper Jensen. Nu har vi forhåbentligt fået løsnet op, og samtidig har Chris Jørgensens tilstedeværelse givet os en streng mere at spille på, siger Jesper Jensen.

Han ser frem mod tre vanskelige kampe inden EM-pausen. Den første er allerede på torsdag kl. 19.30 i Aarhus, hvor vi møder et meget formstærkt hjemmehold på en bane, hvor vi ikke har vundet siden 2011 – og hvor vi har haft store problemer med at score i de seneste indbyrdes opgør.

– Sejren i fredags er et godt afsæt mod de næste kampe. De tre kommende modstandere kæmper alle med næb og klør for at samle flere point, og jeg forudser tre meget tætte kampe, siger Jesper Jensen.

Mandag 21. december gælder det udekampen mod Ribe-Esbjerg HH, og mandag 28. december tager vi imod Skanderborg Håndbold i Jutlander Bank Arena.

Kampen på torsdag i Aarhus kan ses direkte på TV 2 Sport med kampstart kl. 19.30.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...