MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Jensen før CL-lodtrækning: Ikke tidligere så højt niveau

Fredag aften suser 24 små bolde med navnene på deltager-holdene i dette års VELUX EHF Champions League rundt i bowlen hos EHF i den østrigske hovedstad, Wien. 

EHF trækker først lod til damernes Champions League puljer, og når det er overstået sådan ca. kl. 18.30, udløses spændingen om primært, hvilken pulje Aalborg Håndbold havner i. 

Efter seedningen, der blev offentliggjort i mandags, har cheftræner Jesper Jensen gjort sig tanker om ønskemodstandere og det modsatte.

– Ved at tildele wild cards har EHF indirekte håndplukket meget stærke hold til turneringen, og  for mig at se står vi med det stærkeste felt af hold nogensinde set. Tidligere har de danske hold haft gode muligheder for at kvalificere sig til 1/8-finalerne, men det bliver vanskeligt i år for både os og for KIF Kolding København – med mindre vi får held ved lodtrækningen på fredag, siger Jesper Jensen. 

– Ønskescenariet er at komme i pulje med de svenske mestre fra Alingsås, der er i tredje seedningslag og samtidig  trække et af holdene, der skal spille kval-kampe i sjette lag, siger Jesper Jensen. 

– Vi skal spille 31 betydende kampe fra 22. august og frem til jul, og derfor betyder det også noget, at vi undgår lange og udmarvende rejser til klubber i specielt Østeuropa, hvor der kan være langt fra lufthavn til spillested. 

Vi har bedt Jesper Jensen komme med ønskemodstander(e) fra hvert seedningslag. Vi er selv i femte lag.

Første lag: THW Kiel eller FC Barcelona. 
Andet lag: Dunkerque (Frankrig).
Tredje lag: Allingsås (Sverige)
Fjerde lag: Mest interessant: Rhein-Neckar Löwen med Nikolaj Jacobsen som træner og blandt andre Mads Mensah og Niklas Landin i truppen. Sportsligt set: Naturhouse La Rioja (Spanien). 
Sjette lag: Undgå Montpellier (Frankrig) og trække et af de kval-hold, der findes ved kampe 6.-9. september. 

Første runde i Champions League spilles 24.-28. september, og vi ved allerede nu, at vi indleder på udebane,. 

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse