MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Jensen ny cheftræner i Aalborg Håndbold fra 1. juli 2014

Den tidligere landsholdsspiller Jesper Jensen, 36 år, bliver ny cheftræner i Aalborg Håndbold med virkning fra 1. juli 2014. Parterne har indgået en tre-årig aftale. 
 
Jesper Jensen er en af de mest erfarne spillere i dansk herrehåndbold i de seneste 20 år –  med 120 A-kampe og med ikke færre end 17 sæsoner i ligaen.
 
– Jesper Jensen har hele tiden været vort førstevalg som afløser for Nikolaj Jacobsen, og jeg er meget tilfreds med at kunne være præsentere ham som ny cheftræner. Han er en vinder-type og en træner, der har prøvet hele gamet på sin egen krop. Det giver respekt i truppen. Han er vant til at være leder og er lige så ambitiøs som træner, som han var som spiller. Vi glæder os over at give stafetten videre til endnu en af landets dygtige unge trænere, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.  
 
– Jeg har store ambitioner som træner og glæder mig til at træne i topklub som Aalborg Håndbold. Jeg glæder mig til at kunne at overføre mine mange erfaringer som spiller til holdet. Vi skal fortsat være med helt i toppen af ligaen, og jeg satser også på, at vi skal spille europæisk håndbold næste sæson, siger Jesper Jensen.
 
Jesper Jensen kommer til Aalborg Håndbold fra jobbet som cheftræner for Vejen EH i dameligaen. 
 
Stefan Madsen ny assistenttræner i Aalborg Håndbold
 
Ny assistenttræner i Aalborg Håndbold  fra næste sæson bliver Stefan Madsen, 37 år. Han vender dermed tilbage til jobbet, han forlod for knap tre år siden, hvor han i to sæsoner  var assistenttræner, bl.a. i guld-sæsonen 2009-2010. Derefter var han i to sæsoner cheftræner for HC Leipzigs damer i den tyske Bundesliga. 
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse