MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Jensen: Pick Szeged har to topspillere på alle positioner

– Pick Szeged har et klassemandskab, men vi har selv et hold, der kan matche dem her på hjemmebanen i Gigantium. Det kræver, at vi alle rammer topniveauet, for hvis vi ikke gør det, får vi det meget svært. De har to topspillere på alle positioner, så hvis ikke den ene slår til, så har de andre klar til at tage over.

Cheftræner Jesper Jensen har brugt mange timer foran computeren for at se Pick Szeged spille og forberede sig til kampen søndag kl. 16.50 i Champions League i Gigantium.

– Vi har lavet vort eget lille regnestykke for at samle point nok sammen til at gå videre til 1/8-finalerne i Champions League, og her gælder det om at få så mange point som muligt som hjemmebane. Det vil lune gevaldigt med to point på søndag ud over de tre point, vi har i forvejen. Vi havde muligheden for begge point i søndags mod Kadetten Schaffhausen, men desværre lykkedes det kun at få det ene point, siger Jesper Jensen, der glæder sig over, at Sander Sagosen var i stand til at spille ca. et kvarter mod BSV i onsdags. Kampens bliver hans debut i Champions League.

Holdet lægger den sidste taktik og træner lørdag formiddag.

– Jeg har tillid til, at vort stærke forsvar og to gode målmænd kan grundlægge sejren. Pick Szeged skal for alvor føle, at de er kommet på udebane og møder Danmarks største og bedste hjemmepublikum i kampen på søndag, siger Jesper Jensen.

Torsdag aften blev den første kamp i tredje runde i vores pulje i Champions League spillet. Her vandt Kadetten Schaffhausen på hjemmebane 25-23 over Dunkerque.  KS Vive Tauron Kielce spiller hjemme søndag kl. 20.00 mod HC Motor Zaporozhye.

Vores udekamp mod netop Kielce er nu fastlagt til søndag 23. november kl. 15.10 i Kielce.

 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse