pokaler_header_new

Jesper Jensen: Pick Szeged har to topspillere på alle positioner

– Pick Szeged har et klassemandskab, men vi har selv et hold, der kan matche dem her på hjemmebanen i Gigantium. Det kræver, at vi alle rammer topniveauet, for hvis vi ikke gør det, får vi det meget svært. De har to topspillere på alle positioner, så hvis ikke den ene slår til, så har de andre klar til at tage over.

Cheftræner Jesper Jensen har brugt mange timer foran computeren for at se Pick Szeged spille og forberede sig til kampen søndag kl. 16.50 i Champions League i Gigantium.

– Vi har lavet vort eget lille regnestykke for at samle point nok sammen til at gå videre til 1/8-finalerne i Champions League, og her gælder det om at få så mange point som muligt som hjemmebane. Det vil lune gevaldigt med to point på søndag ud over de tre point, vi har i forvejen. Vi havde muligheden for begge point i søndags mod Kadetten Schaffhausen, men desværre lykkedes det kun at få det ene point, siger Jesper Jensen, der glæder sig over, at Sander Sagosen var i stand til at spille ca. et kvarter mod BSV i onsdags. Kampens bliver hans debut i Champions League.

Holdet lægger den sidste taktik og træner lørdag formiddag.

– Jeg har tillid til, at vort stærke forsvar og to gode målmænd kan grundlægge sejren. Pick Szeged skal for alvor føle, at de er kommet på udebane og møder Danmarks største og bedste hjemmepublikum i kampen på søndag, siger Jesper Jensen.

Torsdag aften blev den første kamp i tredje runde i vores pulje i Champions League spillet. Her vandt Kadetten Schaffhausen på hjemmebane 25-23 over Dunkerque.  KS Vive Tauron Kielce spiller hjemme søndag kl. 20.00 mod HC Motor Zaporozhye.

Vores udekamp mod netop Kielce er nu fastlagt til søndag 23. november kl. 15.10 i Kielce.

 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...