MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Jensen: Vi er forberedt på forskellige TTH-formationer

Cheftræner Jesper Jensen melder alle mand klar til kamp i semifinalen mod Team Tvis Holstebro i Santander Consumer Bank Final 4 i Gigantium i morgen – dog med undtagelse af langtidsskadede Olafur Gustafsson.

Den afsluttende træning er overstået. Taktikken er lagt, så nu er det de 2 x 30 minutter inde på banen, der tæller. Det er knald eller fald: Vinderen er i finalen søndag mod KIF Kolding København eller Skjern Håndbold.  Taberen er ude.

Morten Slundt og Marcus Mørk var ikke med i Barcelona sidste weekend, men er begge er klar. Det samme er Nicolai Nygaard Pedersen og Håvard Tvedten, der kom små-skadede ud af kampen i Barcelona.

– Vi skal have vort forsvarsspil på  topniveau og vinde målmandsduellen. Det er vores base, og det skal gerne give os mål på kontraer. Vi er forberedte på, at Team Tvis Holstebro udfordrer os med forskellige forsvarsformationer. Vi skal turde udfordre deres velfungerende offensive og aggressive forsvar, som vi ved, at de forsøger sig med på et eller andet tidspunkt i kampen, måske allerede fra starten, siger Jesper Jensen.

– Vi skal undgå tekniske fejl i angrebet, så de ikke får gang i kontramaskinen med Magnus Bramming og Patrick Wiesmach, siger Jesper Jensen 

Team Tvis Holstebro  er uden topscorer Michael Damgaard, og det giver mere spilletid og flere afslutninger til dygtige skytter som Jonas Larholm, Allan Damgaard, Peter Balling, Simon Birkefeldt og Jacob Green.

De to holds opgør i grundspillet i Boxer Herreligaen er endt med uafgjort i Gigantium og smal sejr til os i Holstebro i december.

Kampen spilles lørdag kl. 16.10 og dømmes af Dennis Stenrand og Anders K. Birch. 

Kl. 14.10  mødes KIF Kolding København og Skjern Håndbold i den anden semifinale.

Har du ikke allerede har sikret dig billet, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse