pokaler_header_new

Jesper Jensen: Vi er forberedt på forskellige TTH-formationer

Cheftræner Jesper Jensen melder alle mand klar til kamp i semifinalen mod Team Tvis Holstebro i Santander Consumer Bank Final 4 i Gigantium i morgen – dog med undtagelse af langtidsskadede Olafur Gustafsson.

Den afsluttende træning er overstået. Taktikken er lagt, så nu er det de 2 x 30 minutter inde på banen, der tæller. Det er knald eller fald: Vinderen er i finalen søndag mod KIF Kolding København eller Skjern Håndbold.  Taberen er ude.

Morten Slundt og Marcus Mørk var ikke med i Barcelona sidste weekend, men er begge er klar. Det samme er Nicolai Nygaard Pedersen og Håvard Tvedten, der kom små-skadede ud af kampen i Barcelona.

– Vi skal have vort forsvarsspil på  topniveau og vinde målmandsduellen. Det er vores base, og det skal gerne give os mål på kontraer. Vi er forberedte på, at Team Tvis Holstebro udfordrer os med forskellige forsvarsformationer. Vi skal turde udfordre deres velfungerende offensive og aggressive forsvar, som vi ved, at de forsøger sig med på et eller andet tidspunkt i kampen, måske allerede fra starten, siger Jesper Jensen.

– Vi skal undgå tekniske fejl i angrebet, så de ikke får gang i kontramaskinen med Magnus Bramming og Patrick Wiesmach, siger Jesper Jensen 

Team Tvis Holstebro  er uden topscorer Michael Damgaard, og det giver mere spilletid og flere afslutninger til dygtige skytter som Jonas Larholm, Allan Damgaard, Peter Balling, Simon Birkefeldt og Jacob Green.

De to holds opgør i grundspillet i Boxer Herreligaen er endt med uafgjort i Gigantium og smal sejr til os i Holstebro i december.

Kampen spilles lørdag kl. 16.10 og dømmes af Dennis Stenrand og Anders K. Birch. 

Kl. 14.10  mødes KIF Kolding København og Skjern Håndbold i den anden semifinale.

Har du ikke allerede har sikret dig billet, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...