MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Nielsen skifter til Aalborg Håndbold

 
Den stærke svenske stregspiller skifter fra den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen, og han tiltræder fra sommeren 2021 på en 3-årig kontrakt i Aalborg Håndbold.
 
31-årige Jesper Nielsen har et imponerende CV bag sig. Siden sommeren 2018 har han optrådt i Rhein-Neckar Löwen, og inden da spillede han i henholdsvis Füchse Berlin og Paris Saint-Germain.
 
Derudover har han også spillet 110 A-landskampe, og direktør Jan Larsen glæder sig over tilgangen af den rutinerede svensker.
 
– Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at tilknytte Jesper fra den kommende sæson. Det er en spiller, der besidder store kvaliteter både offensivt og defensivt. Han har et højt internationalt niveau, og det har han vist i en lang årrække hos flere storklubber i Europa og for det svenske landshold. Han passer derfor perfekt ind i vores projekt, og vi ser virkelig frem til, at han bliver en del af klubben, siger Jan Larsen.
 
Hovedpersonen selv er også spændt på en håndboldtilværelse i det nordjyske.
 
– Jeg glæder mig meget til at komme til Aalborg Håndbold. De har i mange år vist, at det er en virkelig spændende klub, der fortsætter med at udvikle sig i en positiv retning. Vi har haft nogle gode samtaler, og det er et virkelig interessant projekt, som jeg er spændt på at blive en del af. Jeg har også hørt meget godt om den store opbakning til Aalborg Håndbold, og jeg ser frem til at vise mig frem for klubbens mange fans, siger Jesper Nielsen.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse