MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Nielsen skifter til Aalborg Håndbold

 
Den stærke svenske stregspiller skifter fra den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen, og han tiltræder fra sommeren 2021 på en 3-årig kontrakt i Aalborg Håndbold.
 
31-årige Jesper Nielsen har et imponerende CV bag sig. Siden sommeren 2018 har han optrådt i Rhein-Neckar Löwen, og inden da spillede han i henholdsvis Füchse Berlin og Paris Saint-Germain.
 
Derudover har han også spillet 110 A-landskampe, og direktør Jan Larsen glæder sig over tilgangen af den rutinerede svensker.
 
– Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at tilknytte Jesper fra den kommende sæson. Det er en spiller, der besidder store kvaliteter både offensivt og defensivt. Han har et højt internationalt niveau, og det har han vist i en lang årrække hos flere storklubber i Europa og for det svenske landshold. Han passer derfor perfekt ind i vores projekt, og vi ser virkelig frem til, at han bliver en del af klubben, siger Jan Larsen.
 
Hovedpersonen selv er også spændt på en håndboldtilværelse i det nordjyske.
 
– Jeg glæder mig meget til at komme til Aalborg Håndbold. De har i mange år vist, at det er en virkelig spændende klub, der fortsætter med at udvikle sig i en positiv retning. Vi har haft nogle gode samtaler, og det er et virkelig interessant projekt, som jeg er spændt på at blive en del af. Jeg har også hørt meget godt om den store opbakning til Aalborg Håndbold, og jeg ser frem til at vise mig frem for klubbens mange fans, siger Jesper Nielsen.
 

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse