pokaler_header_new

Johan før OL-semifinale: Derfor har vi præsteret

Trods begrænset spilletid glæder højre backen Johan Jakobsson over at være en del af det svenske landsholds  overraskende succes ved OL i London og ser frem til aftenens semifinale mod Ungarn. Kampen spilles kl. 18.00 og kan ses på DR.

Vi har talt med Johan Jakobsson i den svenske lejr:

– Hvad er årsagen til, at I har præsteret så godt ved OL – og er kommet så stærkt igen efter skuffelsen i VM-kval-kampene mod Montenegro??

– Jeg tror, det skyldes, at vi som hold har haft meget mere tid sammen, end vi plejer. Vi har spillet mere sammen og snakket mere om deltaljer i vort spil. Men mest af alt tror jeg, det er, fordi vi har fokuseret mere på, at det er sjovt at spille – at dele glæden med hinanden mere end tidligere, siger Johan Jakobsson.

– Hvordan vurderer du jeres chancer for at vinde over UNgarn?

– Jeg synes, at de er lidt i samme situation, som vi er. De har spillet bedre og bedre. Det var lige så godt af dem at besejre Island, som havde vundet alle sine puljekampe, som det var af os at besejre Danmark. Så jeg vurderer chancerne i aften til 50-50.

– I har været i OL-byen i lang tid nu. Har I haft tid til at se andre konkurrencer?

– Vi har været til landhockey og bordtennis. Landhockey er vanskeligt at følge med i med mange regler, men det var godt og spændende at være til bordtennis, og Sverige spillede rigtigt godt i den kamp, vi så, så der var stor jubel fra os på tribunerne, siger Johan Jakobsson.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...