MicrosoftTeams-image (3)

Johan før OL-semifinale: Derfor har vi præsteret

Trods begrænset spilletid glæder højre backen Johan Jakobsson over at være en del af det svenske landsholds  overraskende succes ved OL i London og ser frem til aftenens semifinale mod Ungarn. Kampen spilles kl. 18.00 og kan ses på DR.

Vi har talt med Johan Jakobsson i den svenske lejr:

– Hvad er årsagen til, at I har præsteret så godt ved OL – og er kommet så stærkt igen efter skuffelsen i VM-kval-kampene mod Montenegro??

– Jeg tror, det skyldes, at vi som hold har haft meget mere tid sammen, end vi plejer. Vi har spillet mere sammen og snakket mere om deltaljer i vort spil. Men mest af alt tror jeg, det er, fordi vi har fokuseret mere på, at det er sjovt at spille – at dele glæden med hinanden mere end tidligere, siger Johan Jakobsson.

– Hvordan vurderer du jeres chancer for at vinde over UNgarn?

– Jeg synes, at de er lidt i samme situation, som vi er. De har spillet bedre og bedre. Det var lige så godt af dem at besejre Island, som havde vundet alle sine puljekampe, som det var af os at besejre Danmark. Så jeg vurderer chancerne i aften til 50-50.

– I har været i OL-byen i lang tid nu. Har I haft tid til at se andre konkurrencer?

– Vi har været til landhockey og bordtennis. Landhockey er vanskeligt at følge med i med mange regler, men det var godt og spændende at være til bordtennis, og Sverige spillede rigtigt godt i den kamp, vi så, så der var stor jubel fra os på tribunerne, siger Johan Jakobsson.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse