MicrosoftTeams-image (3)

Johan før OL-semifinale: Derfor har vi præsteret

Trods begrænset spilletid glæder højre backen Johan Jakobsson over at være en del af det svenske landsholds  overraskende succes ved OL i London og ser frem til aftenens semifinale mod Ungarn. Kampen spilles kl. 18.00 og kan ses på DR.

Vi har talt med Johan Jakobsson i den svenske lejr:

– Hvad er årsagen til, at I har præsteret så godt ved OL – og er kommet så stærkt igen efter skuffelsen i VM-kval-kampene mod Montenegro??

– Jeg tror, det skyldes, at vi som hold har haft meget mere tid sammen, end vi plejer. Vi har spillet mere sammen og snakket mere om deltaljer i vort spil. Men mest af alt tror jeg, det er, fordi vi har fokuseret mere på, at det er sjovt at spille – at dele glæden med hinanden mere end tidligere, siger Johan Jakobsson.

– Hvordan vurderer du jeres chancer for at vinde over UNgarn?

– Jeg synes, at de er lidt i samme situation, som vi er. De har spillet bedre og bedre. Det var lige så godt af dem at besejre Island, som havde vundet alle sine puljekampe, som det var af os at besejre Danmark. Så jeg vurderer chancerne i aften til 50-50.

– I har været i OL-byen i lang tid nu. Har I haft tid til at se andre konkurrencer?

– Vi har været til landhockey og bordtennis. Landhockey er vanskeligt at følge med i med mange regler, men det var godt og spændende at være til bordtennis, og Sverige spillede rigtigt godt i den kamp, vi så, så der var stor jubel fra os på tribunerne, siger Johan Jakobsson.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse