pokal header web

Johan Jakobsson forudser tæt og tempofyldt kamp

– Jeg tror, det bliver en meget tæt kamp med masser af tempo og underholdning. Begge hold har noget at spille for, og den store betydning vil garanteret også påvirke spillet.

Johan Jakobsson, hårdtskydende højre back blandt Robert Hedins drenge, glæder sig til kampen mod Mors-Thy Håndbold, der spilles onsdag kl. 18.30 i Gigantium. På en aften, da alle syv kampe i sidste runde af grundspillet, afvikles på samme tid, og hvor der er spænding om udfaldet i stort alle opgør.

– Det er vigtigt for os at vinde kampen for at komme over i slutspillet med en god følelse af, at vi har fremgang i spillet i både forsvar og angreb, siger Johan Jakobsson, der hamrede bolden i nettet fem gange i kampen i Skanderborg i søndags.

Den unge svenske landsholdsspiller glæder sig også over, at der igen er udsigt til næsten udsolgt i Gigantium.

– Vi skylder vort trofaste hjemmepublikum at slutte grundspillet med en sejr, og vi vil gøre alt for at sikre os de to point, siger Johan Jakobsson.

Det er fortsat muligt at købe billet til kampen her på hjemmesiden, men der bliver tryk på kedlerne i Gigantium.

udeholdet fra Mors-Thy Håndbold kan spille sig i slutspillet med en sejr, og den mulighed er ikke gået upåagtet hen over Mors og Thisted-området, så der kommer flere hundrede tilskuere og hepper på udeholdet.

Når kampene er spillet onsdag aften, så er de to puljer til slutspillet klar – og når tv torsdag har valgt kampene, der skal sendes i første runde allerede i næste uge, så er vi klar med det færdige program for slutspillet.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse