pokaler_header_new

Johan Jakobsson forudser tæt og tempofyldt kamp

– Jeg tror, det bliver en meget tæt kamp med masser af tempo og underholdning. Begge hold har noget at spille for, og den store betydning vil garanteret også påvirke spillet.

Johan Jakobsson, hårdtskydende højre back blandt Robert Hedins drenge, glæder sig til kampen mod Mors-Thy Håndbold, der spilles onsdag kl. 18.30 i Gigantium. På en aften, da alle syv kampe i sidste runde af grundspillet, afvikles på samme tid, og hvor der er spænding om udfaldet i stort alle opgør.

– Det er vigtigt for os at vinde kampen for at komme over i slutspillet med en god følelse af, at vi har fremgang i spillet i både forsvar og angreb, siger Johan Jakobsson, der hamrede bolden i nettet fem gange i kampen i Skanderborg i søndags.

Den unge svenske landsholdsspiller glæder sig også over, at der igen er udsigt til næsten udsolgt i Gigantium.

– Vi skylder vort trofaste hjemmepublikum at slutte grundspillet med en sejr, og vi vil gøre alt for at sikre os de to point, siger Johan Jakobsson.

Det er fortsat muligt at købe billet til kampen her på hjemmesiden, men der bliver tryk på kedlerne i Gigantium.

udeholdet fra Mors-Thy Håndbold kan spille sig i slutspillet med en sejr, og den mulighed er ikke gået upåagtet hen over Mors og Thisted-området, så der kommer flere hundrede tilskuere og hepper på udeholdet.

Når kampene er spillet onsdag aften, så er de to puljer til slutspillet klar – og når tv torsdag har valgt kampene, der skal sendes i første runde allerede i næste uge, så er vi klar med det færdige program for slutspillet.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...