MicrosoftTeams-image (3)

Jonas Larholm og Johan Jakobsson udtaget til EM i Serbien

Både Jonas Larholm og Johan Jakobsson var med, da de to svenske landstrænere, Staffan Olsson og Ola Lindgren, i dag offentliggjorde deres trup på 17 spillere til EM i Serbien fra 15. januar.

Jonas Larholm er udtaget som playmaker sammen med Dalibor Doder fra GW Minden, mens Johan Jakobsson er udtaget som højre back sammen med Kim Andersson, THW Kiel.

Blandt reserverne til det svenske hold er de to tidligere Aalborg-spillere, Mathias Gustafsson og Kristian Svensson, der nu begge spiller for TuS N-Lübbeke.

Det svenske mandskab mødes 2. januar i Stockholm. Efter et par dages træninger resjer holdet 5. januar til Osijek i Kroatien for at deltage i Croatia Cup. Her møder holdet  Slovakiet, Iran og Kroatien.

EM-formen får sidste afpudsning hjemme i Kristianstad og Malmö 10.- og 11. januar i to kampe mod Rusland, inden turen går til Serbien 13. januar.

Larholm, Jakobsson og de øvrige svenskere er i indledende pulje ved EM med Makedonien, Tjekkiet og Tyskland, hvor kampene spilles i Nis.

De tre bedste går videre til ny pulje i Beograd og her kommer de bedste fra puljen med Polen, Danmark, Serbien og Slovakiet. Kampene i denne pulje spilles 21., 23. og 25 januar.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse