pokaler_header_new

Jonas Larholm og Johan Jakobsson udtaget til EM i Serbien

Både Jonas Larholm og Johan Jakobsson var med, da de to svenske landstrænere, Staffan Olsson og Ola Lindgren, i dag offentliggjorde deres trup på 17 spillere til EM i Serbien fra 15. januar.

Jonas Larholm er udtaget som playmaker sammen med Dalibor Doder fra GW Minden, mens Johan Jakobsson er udtaget som højre back sammen med Kim Andersson, THW Kiel.

Blandt reserverne til det svenske hold er de to tidligere Aalborg-spillere, Mathias Gustafsson og Kristian Svensson, der nu begge spiller for TuS N-Lübbeke.

Det svenske mandskab mødes 2. januar i Stockholm. Efter et par dages træninger resjer holdet 5. januar til Osijek i Kroatien for at deltage i Croatia Cup. Her møder holdet  Slovakiet, Iran og Kroatien.

EM-formen får sidste afpudsning hjemme i Kristianstad og Malmö 10.- og 11. januar i to kampe mod Rusland, inden turen går til Serbien 13. januar.

Larholm, Jakobsson og de øvrige svenskere er i indledende pulje ved EM med Makedonien, Tjekkiet og Tyskland, hvor kampene spilles i Nis.

De tre bedste går videre til ny pulje i Beograd og her kommer de bedste fra puljen med Polen, Danmark, Serbien og Slovakiet. Kampene i denne pulje spilles 21., 23. og 25 januar.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...