MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold og Fjordline fejrer at ‘Julen varer lige til Påske’

Et nyt tiltag vil i forbindelse med Aalborg Håndbolds hjemmekampe i Herreligaen sætte fokus på og hædre de mange frivillige kræfter, der er grundstenen i det danske foreningsliv.

Konkret betyder tiltaget, at der forud for hver hjemmekamp findes én udvalgt frivillig person, der er med til at gøre en stor forskel i sin lokale håndboldklub eller forening.

Den udvalgte person inviteres sammen med sin familie til at overvære en kamp fra første parket, inklusive en personlig tjener, der sørger for mad og drikkevarer ad libitum før og under kampen til den udvalgte person og dennes gæster.

Fra Sparekassen Danmark siger direktør Lars Thomsen om det nye initiativ:

– Vi har indføjet ’Hverdagens Superhelte’ i vores nyligt forlængede samarbejde med Aalborg Håndbold, fordi vi i sparekassen anerkender, at det frivillige foreningsliv er en forudsætning for, at de lokalområder, hvor sparekassen er til stede, er gode steder at bo og vokse op. Derfor vil vi gerne være med til at synliggøre den kæmpe indsats, som i tusindvis af lokale foreningsmennesker gør hver eneste uge.

– Breddeidrætten fylder derfor meget i vores hjerter, men en stærk elite er med til at vække børns og unges interesse for at spille – for eksempel – håndbold. På den måde går elite og bredde hånd i hånd, lyder det videre fra Lars Thomsen fra Sparekassen Danmark.

Hos Aalborg Håndbold er man også glade for at kunne bidrage til det nye tiltag.

– Vi ved, at de mange frivillige er limen der får tingene til at hænge sammen i hverdagen i det danske foreningsliv, der igen er fundamentet som vi som eliteklub står på. At vi på denne måde kan bidrage til at give nogle af disse personer et fortjent skulderklap, er derfor blot en stor glæde for os, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Nominer dine lokale superhelte med det samme

Udfyld skemaet herunder og nominer din lokale superhelt med det samme.

Herefter udvælger Fjordline og Aalborg Håndbold i samarbejde modtagerne af en helt unik oplevelse. 

Nominer den du synes fortjener at ‘Julen varer lige til Påske’

Regler for nominering

  • Man kan kun indstille samme person én gang.
  • Man kan ikke indstille sig selv.
  • For at øge chancerne for at den du indstiller, bliver udvalgt bedes du beskrive i kommentarfeltet hvorfor netop vedkommende gør en hel unik indsats.

Indstillingsperioden for Julen 2023 til påsken 2024

De udvalgte bliver kontaktet direkte.

Håndbold i verdensklasse