MicrosoftTeams-image (3)

Jutlander Bank Arena skyder finalefesten i gang

En hel sæsons hårdt arbejde og indædt fight kulminerer den kommende uge, hvor den danske mester skal findes. Første kamp spilles søndag eftermiddag kl. 16.00, hvor vi får besøg af GOG Håndbold.

Søndag skal første stik tages i kampen om DM-titlen, og vi kan ikke vente med at få tændt op for finalestemningen i Jutlander Bank Arena, der med garanti kommer til at ramme kogepunktet.

Vi har arbejdet for at kæmpe med i DM-finalen hele sæsonen – og nu står vi her. Vi er klar til at komme med alt, hvad vi har, fra allerførste sekund og ved, det samme gør sig gældende for alle på lægterne.

Der kommer nemlig til at være stopfyldt på tribunerne, hvor der med en overvældende interesse for finalebraget kunne meldes udsolgt på ganske kort tid.

Vi står her i finalen efter to semifinalesejre ud af to mulige mod Bjerringbro-Silkeborg, mens GOG skulle ud i tre kampe, før de havde sikret sig finalepladsen for næsen af Skjern Håndbold.

Finaleserien bliver dermed et opgør mellem nummer 1 og 2 i grundspillet, og der er lagt op til en tæt dyst om DM-guldet, hvor vores fantastiske hjemmepublikum kan komme til at spille en afgørende rolle.

I den senere tid har vi ikke haft det bedste tag på vores fynske modstander. Blot et point er det således blevet til i de seneste fire indbyrdes kampe.

Nu er det dog en ny tid – finaletid – og alle sejl er sat mod at bryde stimen uden sejre. Vi er sultne efter at jagte klubbens fjerde danske mesterskab – og det starter med en sejr søndag, så vi sætter GOG under maksimalt pres inden anden kamp i Gudme torsdag aften.

Som tidligere nævnt er der helt udsolgt til finalebraget – har du ikke sikret dig adgang til kampen, kan den følges direkte på TV2. Kampstart er kl. 16.00.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse