pokal header web

Jutlander Bank fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold

 
Aftalen med Jutlander Bank er forlænget, så banken med de nordjyske rødder nu fortsætter som hovedsponsor frem til sommeren 2021.
 
Samarbejdet mellem de to parter blev indledt i efteråret 2013, og siden januar 2014 har Jutlander Bank optrådt som hovedsponsor i klubben.
 
– Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Aalborg Håndbold. Interessen for herrehåndbold er fortsat stor – og ikke mindst i Nordjylland er den helt exceptionel. Det er dermed en enestående platform, for at give vores kunder fantastiske oplevelser i Jutlander Bank Arena og samtidig markedsføre banken, siger ordførende direktør Per Sønderup, Jutlander Bank.
 
– Jutlander Bank og Aalborg Håndbold er samtidigt et godt match. Vi lægger vægt på tilgængelighed, åbenhed og personligt nærvær – noget, som også kendetegner Aalborg Håndbold. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde, og vi glæder os over fortsat at være en stor del af hele Nordjyllands håndboldflagskib, slutter Per Sønderup.
 
– Det er naturligvis med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere fornyelsen af hovedsponsoraftalen med Jutlander Bank. De har i hele samarbejdsperioden været en utroligt engageret partner, og vi ser meget frem til at fortsætte samarbejdet, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 
– Jutlander Bank er en regional bank i fortsat positiv udvikling, der samtidigt har solide nordjyske værdier, som vi også stræber efter. Aftalen giver desuden et solidt økonomisk grundlag, der skal være med til at holde os i toppen af dansk herrehåndbold, slutter Jan Larsen.  
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse