MicrosoftTeams-image (3)

Jysk Mesterskabs sølvmedaljer kom i hus i Brørup Hallen.

Semifinale

Det var på en meget god første halvleg, at Aalborg Håndbolds U18 drenge spillede holdet sig videre fra semifinalen til finalen ved Jysk Mesterskab i håndbold.

I Brørup hallen vandt vores drenge over Viby IF 3 med 30-26 efter en pauseføring på 12-8.Selvom Viby holdet startede kampen bedst ved at bringe sig foran med 0-2 efter 3 minutter og 30 sekunder, fik vi med tre mål i træk vendt billedet til 3-2.

Med et meget koncentreret og godt fightende indsats i vores forsvar og med mange flotte redninger af målmand Frederik Torp, holdt vi Viby fra at score i over syv minutter.

Denne indsats betød at vi midt i første halvleg var foran med 7-3.

Føringen burde have været noget større, idet vi alt for ofte lavede angrebsfejl, samtidig med at vores spillere ikke så på målmanden, når der skulle afsluttes.I de sidste 15 minutter  af første halvleg skiftedes de to hold til at finde vej til net maskerne, hvilket betød en føring til os på 12-8.Fra starten af anden halvleg øgede vi igen føringen. Med tre flotte mål viste måltavlen 15-8 efter knap fire minutter.

Senere blev det også til 16-9 og 17-11.En satsning af Viby med et meget offentsivt forsvars gav tre reduceringer og en stilling på 17-11 til Aarhus holdet.

På denne måde blev vores spillere en smule nervøse.En to minutters udvisning til Viby, banede dog vej til yderligere tre scoringer til os, uden de passerede vores målmand.

På denne måde førte vi midt i halvlegen med 20-14.

Fem minutter senere stod det 24-18.

En udvisning til os gav yderligere tre reduceringer til Viby, og der blev fornyet spænding om udfaldet med kun syv minutter tilbage af kampen.Til trods for at  der gik lidt “gummi arme ” i nogle af vores spillere i de sidste minutter, bevarede vi dog overblikket.

På denne måde kunne vi trække os tilbage som en fortjent vinder med en sejr på 30-26.Billetten til finalen var dermed fortjent i hus.I denne kamp fordelte vores mål sig således:

Magnus Saugstrup 8, Jens Kvist 6, Andreas Christensen 5, Jakob Ege 3, Kasper Holmen 3, Joshua Grace 2, Thor Madsen 2 og Daniel Christensen med 1 mål.

Finale

Herefter var der finale mod HF Mors, idet Fredericia HK1990 holdet tabte den anden semifinale til spillerne fra Thy.I denne kamp var vi oppe mod en modstander med større bredde og en større fysik på holdet.

De to hold gav hinanden en spændende og jævnbyrdig kampDe to mandskaber var i de første 10 minutter meget jævnbyrdige. Først scorede HF Mors, hvorefter vi fik udlignet.Selvom Thy spillerne blev ramt af en to minutters udvisning, formåede holdet at bringe sig foran med 7-9.

Senere blev det også 8-11, 9-13 og 11-15 da der manglede ca. fem minutter af første halvleg.Inden pausen formåede vores drenge at score tre gange, og vi var atter med i kampen.Da vi holdt HF Mors fra at score i de første godt fem minutter i anden halvleg, og vi selv fik scoret to gange var stillingen lige 16-16.

En udvisning til os betød at vi atter kom bagud med to mål.Igen fulgtes vi ad til til 20-21, da vi var midt i anden halvleg.Herefter var det os, der havde svært ved at score, og da Mors spilleren scorede fire gange, var det atter op ad bakke.

I denne periode var vi heller ikke heldige med vores afslutninger.Nu fulgte der en periode hvor begge hold igen skiftedes til at score og med tre minutter igen af kampen, var vi bagud med 23-29.

Med en offentsiv satsning i de sidste minutter scorede vi fire gange, med vi kunne ikke forhindre HF Mors i at vinde finalen om Jyske Mesterskab med 27-30.

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse