MicrosoftTeams-image (3)

Kadetten til Aalborg søndag med stor international rutine

Vi vandt slaget ved Dunkerque i søndags i første kamp i årets Champions League. To dejlige point blev sat ind på kontoen efter en super-indsats af hele holdet på den vanskelige udebane.

Søndag kl. 16.50 får vi besøg af mestrene fra Schweiz, Kadetten Schaffhausen, i Gigantium, og skal vi indfri ambitionerne om at komme videre til 1/8-finalerne i Champions League, vil det lune gevaldigt med en sejr og yderligere to point.

Kadetten Schaffhausen har et mandskab med stor international rutine, og bortset fra sidste sæson har holdet deltaget i Champions League de seneste mange år som national mester. Holdet har deltaget  Champions League otte gange og er to gange nået til 1/8-finalerne.

Holdet trænes af den tidligere tyske landsholdstjerne Markus Baur, der med flere end 200 A-landskampe for Tyskland, er en rutineret herre på den internationale scene.

Nye på Kadettens hold i denne sæson er de to tyske fløj-spillere, Markus Richwien fra Füchse Berlin og Manuel Liniger fra Balingen, den svenske stregspiller Anton Månsson fra Melsungen og målmanden Nikola Portner fra Bern Muri.

Kadetten indledte Champions League med et nederlag på hjemmebane  på 33-28 til puljens favoritter fra Kielce.

Kampens dommere er tyskerne Robert Schulze og Tobias Tönnies.

Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen på søndag, så kan det ske på www.aalborghaandbold.dk

 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse