pokaler_header_new

Kadetten til Aalborg søndag med stor international rutine

Vi vandt slaget ved Dunkerque i søndags i første kamp i årets Champions League. To dejlige point blev sat ind på kontoen efter en super-indsats af hele holdet på den vanskelige udebane.

Søndag kl. 16.50 får vi besøg af mestrene fra Schweiz, Kadetten Schaffhausen, i Gigantium, og skal vi indfri ambitionerne om at komme videre til 1/8-finalerne i Champions League, vil det lune gevaldigt med en sejr og yderligere to point.

Kadetten Schaffhausen har et mandskab med stor international rutine, og bortset fra sidste sæson har holdet deltaget i Champions League de seneste mange år som national mester. Holdet har deltaget  Champions League otte gange og er to gange nået til 1/8-finalerne.

Holdet trænes af den tidligere tyske landsholdstjerne Markus Baur, der med flere end 200 A-landskampe for Tyskland, er en rutineret herre på den internationale scene.

Nye på Kadettens hold i denne sæson er de to tyske fløj-spillere, Markus Richwien fra Füchse Berlin og Manuel Liniger fra Balingen, den svenske stregspiller Anton Månsson fra Melsungen og målmanden Nikola Portner fra Bern Muri.

Kadetten indledte Champions League med et nederlag på hjemmebane  på 33-28 til puljens favoritter fra Kielce.

Kampens dommere er tyskerne Robert Schulze og Tobias Tönnies.

Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen på søndag, så kan det ske på www.aalborghaandbold.dk

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...