MicrosoftTeams-image (3)

Kæmpe håndboldfest venter i weekenden

I den kommende weekend afvikles Santander Final4 i Jyske Bank Boxen, og vi kan i Herning se frem til en af årets helt store håndboldbegivenheder, hvor vi skal forsøge at hente klubbens første pokaltriumf.

Det er 6. gang på 8 år, vi er en del af Final4, men vi har altså stadig til gode at stå øverst på sejrsskamlen. Det skal dog være i år, hvor vi sammen med cirka 500 Aalborg tilhængere på lægterne skal forsøge at hive guldet med hjem til Aalborg.

– Vi er stolte over igen at være en deltagerne i denne store håndboldbegivenhed og glæder os til at være en del af weekendens store håndboldfest i BOXEN, siger direktør Jan Larsen.

– Det varmer mit nordjyske hjerte, at op mod 500 Aalborg tilhængere vil tage den lange tur til Herning for at støtte os, slutter Jan Larsen.

Vi vil naturligvis gerne opfordre alle til at komme klædt i rødt – der er også fortsat plads til flere røde trøjer i vores afsnit, så hvis du endnu ikke har sikret dig din billet til weekendens brag, kan du nå det lige her.

Billetten er gældende til begge dage. Den første kamp lørdag er semifinalen mellem Århus Håndbold og Skanderborg Håndbold kl. 13.30, mens vi møder Bjerringbro-Silkeborg kl. 16.00. Om søndagen spilles bronzekamp og finale henholdsvis kl. 13.30 og 16.00.

Har du allerede sikret dig din billet, vil vi anbefale jer at blive klædt ordentlig på og læse dette dokument med praktisk information.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse