MicrosoftTeams-image (3)

”Kaffe til Kirkens Korshær” gentages på onsdag

I foråret 2023 blev der indsamlet næsten et kvart ton kaffe til Kirkens Korshær. Onsdag skal rekorden slås i forbindelse med kampen mod OTP Bank Pick Szeged i Champions League.

For godt et år siden donerede vores fans og samarbejdspartnere poser og glas med kaffe til Kirkens Korshærs varmestuer i Aalborg, en succes der i den grad har gjort en forskel.

– I alt blev der indsamlet 229 kilo kaffe, hvilket var virkelig flot. Det rakte til hele 33.000 kopper kaffe hos os, hvilket har gjort at vi har kunne servere gratis kaffe til vores brugere i cirka tre måneder, forklarer Lene H. Laursen, leder hos Kirkens Korshær i Aalborg-Nordjylland.

Hos Aalborg Håndbold vil vi dog gerne slå den rekord, hvilket skal ske onsdag aften i forbindelse opgøret mod OTP Bank Pick Szeged i Sparekassen Danmark Arena.

Her vil Kirkens Korshær igen stå klar til at modtage kaffe-donationer, ligesom REMA 1000 vil stå klar og sælge kaffe til kostpris på kun 20 kroner pr. pose, hvis ikke man har mulighed for selv at medbringe kaffe.

Målet er at runde et halvt ton kaffe i indsamlingen, så bak op om tiltaget og lad os sammen støtte Kirkens Korshærs varmestuer.

I videoen her kan du se mere fra direktør Jan Larsens besøg hos Kirkens Korshær for nylig.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse