pokal header web

”Kaffe til Kirkens Korshær” gentages på onsdag

I foråret 2023 blev der indsamlet næsten et kvart ton kaffe til Kirkens Korshær. Onsdag skal rekorden slås i forbindelse med kampen mod OTP Bank Pick Szeged i Champions League.

For godt et år siden donerede vores fans og samarbejdspartnere poser og glas med kaffe til Kirkens Korshærs varmestuer i Aalborg, en succes der i den grad har gjort en forskel.

– I alt blev der indsamlet 229 kilo kaffe, hvilket var virkelig flot. Det rakte til hele 33.000 kopper kaffe hos os, hvilket har gjort at vi har kunne servere gratis kaffe til vores brugere i cirka tre måneder, forklarer Lene H. Laursen, leder hos Kirkens Korshær i Aalborg-Nordjylland.

Hos Aalborg Håndbold vil vi dog gerne slå den rekord, hvilket skal ske onsdag aften i forbindelse opgøret mod OTP Bank Pick Szeged i Sparekassen Danmark Arena.

Her vil Kirkens Korshær igen stå klar til at modtage kaffe-donationer, ligesom REMA 1000 vil stå klar og sælge kaffe til kostpris på kun 20 kroner pr. pose, hvis ikke man har mulighed for selv at medbringe kaffe.

Målet er at runde et halvt ton kaffe i indsamlingen, så bak op om tiltaget og lad os sammen støtte Kirkens Korshærs varmestuer.

I videoen her kan du se mere fra direktør Jan Larsens besøg hos Kirkens Korshær for nylig.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse