pokaler_header_new

Kampen mod Ribe-Esbjerg udskydes på ubestemt tid

Mandagens planlagte hjemmekamp i HTH Herreligaen mod Ribe-Esbjerg er aflyst og udskydes på ubestemt tid grundet yderligere coronatilfælde i truppen.

I onsdags kunne vi berette om i alt fem smittetilfælde i truppen, og forud for morgendagens planlagte kamp har vi desværre kunnet konstatere yderligere smittetilfælde.

Det betyder derfor, at mandagens planlagte opgør mod Ribe-Esbjerg ikke afvikles i denne omgang, og vi melder naturligvis nærmere ud, når vi kender det nye spilletidspunkt.

Vi har fortsat en enkelt planlagt kamp på programmet i 2021 – nemlig topkampen på udebane mod GOG 30. december. De kommende dage vil afgøre, hvorvidt denne kan afvikles efter planen eller ej – og vi vil naturligvis melde nærmere ud omkring dette, så snart vi ved mere.
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.