pokaler_header_new

Kampprogrammet er fastlagt

Vores kampe i 888ligaen den kommende sæson er nu fastlagt. Det samme er vores 1/8 finale-kamp i Santander Cup mod SUS Nyborg, der bliver spillet fredag 24. august kl. 20.00.

Ligasæsonen 2018/2019 starter for vores vedkommende hjemme i Jutlander Bank Arena fredag 31. august kl. 19.30 mod SønderjyskE, mens vores første udekamp bliver torsdag 6. september mod Skanderborg Håndbold.

Sidste kamp inden julepausen bliver med et besøg hos de forsvarende mestre fra Skjern Håndbold lørdag 22. december, mens første kamp i 2019 er på hjemmebane lørdag 2. februar mod bronzevinderne fra GOG.

Den kommende sæsons sidste grundspilskamp bliver i Jutlander Bank Arena, hvor vi lørdag 6. april tager imod KIF Kolding.

Vores to udekampe mod henholdsvis KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold er endnu ikke endelig fastlagt. De øvrige kampe er fastlagt med endelig dato og tidspunkt. Vi gør dog opmærksom på, at det er med forbehold for ændringer – eksempelvis pga. af TV og Europa Cup.
 
TRYK HER for at se hele kampprogrammet.

 

arena-kval-png.png

Vores nye website er live!

Dagen er kommet, og vi har glædet os længe til at offentliggøre og vise jer vores nye hjemmeside, som vi har arbejdet på den seneste tid. Den har fået noget...
HTH Ligaen DM-Finale 2021 i Jutlander Bank Arena
Aalborg Håndbold-Bjerringbro-Silkeborg  Foto: Henrik Hansen
Lukas Sandell (11) Aalborg Håndbold

Lukas Sandell forlader Aalborg Håndbold fra sommeren 2023

Lukas Sandell, som kom til Aalborg Håndbold i 2020, forlader klubben efter den kommende sæson. Den svenske bagspiller kom på en toårig kontrakt og forlængede sidste år aftalen, så den løber...
arnoldsen

Årets mandlige talent skifter til Aalborg Håndbold

Stortalentet Thomas Arnoldsen tager turen mod nord og skifter til Aalborg Håndbold på en treårig aftale fra sommeren 2023. Bagspilleren kommer til fra Skanderborg-Aarhus Håndbold, hvor han i en alder af...