pokaler_header_new

Kampprogrammet for sæson 2021/2022

Kampprogrammet for HTH Herreligaen er nu fastlagt, mens rækkefølgen for EHF Champions League kampene også er på plads.

Vi starter titelforsvaret på udebane mod SønderjyskE torsdag 2. september, mens første liga-hjemmekamp bliver spillet i Jutlander Bank Arena onsdag 8. september mod TMS Ringsted.

Programmet for EHF Champions League er endnu ikke endeligt på plads. Kamprækkefølgen er dog fastlagt, mens det ligeledes ligger fast, at kampene vil blive spillet enten onsdag eller torsdag. Vær derfor opmærksom på, at datoerne for CL-kampene på ”kampprograms-siden” kan flyttes en dag.

Inden det rigtig bliver alvor, har vi flere testkampe på programmet. Den første er nu på torsdag 5. august, hvor vi møder svenske Lugi. Kampen bliver spillet i Hobro Idrætscenter, og opgøret er arrangeret i fællesskab med vores samarbejdsklub, HIK-Rosendal Håndbold, der også står for billetsalget til testkampen – læs mere og køb din billet her.

En anden af vores testkampe spilles fredag 20. august i Jutlander Bank Arena, hvor der bl.a. vil være præsentation af vores nye spillere. Hold øje med vores hjemmeside de kommende dage, hvor vi vil informere om denne kamp – herunder billetsalget hertil.

Du kan se hele vores kampprogram på denne side.

Selvom vores CL-kampe endnu ikke er helt på plads, kan du allerede nu lade op til en ny spændende EHF Champions League sæson, ved at læse mere om vores kommende modstandere. På denne side finder du beskrivelser af vores gruppe-modstandere.
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...