MicrosoftTeams-image (3)

Kaptajn Bagersted: Der skal to point på kontoen mod Skive

Nu er det slut med nederlag på et mål. Tre nederlag på stribe på et enkelt mål – mod Århus Håndbold, HC Midtjylland og KIF Kolding København. 

Mandag kl. 19.30 venter første hjemmekamp i ligaen, hvor modstanderen er Skive fH. Anfører Jacob Bagersted er ikke i tvivl: 

– Vi skal vinde over Skive og have de første to point på kontoen. De tre nederlag har været en blanding af, at vi ikke har været skarpe nok og heller ikke har haft marginalerne med os. Vi er et bedre hold end Skive, og selv om vi havde problemer med dem i begge kampe i sidste sæson, så skal vi vinde. 

Skive fH, der træner af den tidligere ungdomstræner i Aalborg Håndbold, Simon Sørensen, reddede livet i ligaen efter tætte kvalifikationskampe og har skiftet en del ud på holdet. Skive fH indledte sæsonen med et nederlag mod Skjern i en kamp, hvor Skive fulgte Skjern til dørs i de første 30 minutter. 

Veteranen Henrik Jepsen er ny i målet hos Skive, og nye er også playmakeren Stefan Nielsen fra Viborg HK og talentet Anders Mose fra Team Tvis Holstebro. Ellers er Nickolei Jensen og Marius Hovde Andersen de farligste i bagkæden – Christoffer Chichoz binder forsvaret sammen og huserer på stregen. 

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har fortsat spørgsmålstegn ved playmaker Morten Slundt, mens det er definitivt, at Tobias Aren, Marcus Mørk og Stig Bugge er ude med skader. 

Kampen fløjtes i gang mandag kl. 19.30 i Gigantium af Jørn Thomsen og Lars Bjerregaard. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse