pokaler_header_new

Kjelling før braget i Gigantium på lørdag: Noget helt specielt

– Det bliver selvfølgelig helt specielt at spille igen i Gigantium, hvor jeg har så mange positive minder fra. Og jeg er forberedt på, at det er noget helt andet at være modstander end at være i den røde trøje, men jeg glæder mig utroligt meget til at komme tilbage og møde det fantastiske publikum, der er i Aalborg.

Kristian Kjelling, 33 år, glemmer ikke sådan sine fire år i Aalborg. Han har taget fat på en ny håndbold-epoke i sit liv med skiftet til søhøjlandet i det midtjyske, hvor han og famlien  er faldet godt til.

– Skiftet har egentligt ikke været svært, siger Kjelling, der nyudnævnt anfører for Bjerringbro-Silkeborg. Spillestilen og sproget er det samme, og både BSV og Aalborg Håndbold er store klubber med gode organisationer og styr på tingene. Der er langt større forskel, når man skifter til et andet land.

Om selve kampen på lørdag siger Kristian Kjelling.

– Jeg tror, at toppen i ligaen i år bliver præget af KIF Kolding København, Skjern, Aalborg Håndbold og os selv, og det bliver et brag af en kamp i Gigantium på lørdag. Jeg er sikker på, at Bagersted nok skal komme frem og “hilse” på, når vi kommer på skud-hold, men det er jo hans job. Vores start i ligaen i BSV ligner  Aalborg Håndbolds meget med en sejr og et knebent nederlag til Kolding, og begge hold gjorde meget rigtigt i den første del af kampene  mod Kolding for så at tabe til sidst.

– Du er blevet anfører for BSV ?

– Det prøvede jeg også på U-landsholdet for mange år siden. Vi er flere spillere på holdet, der er udpeget til at styre og gå forrest, og det er en opgave, jeg glæder mig til at udfylde.

– Håvard Tvedten er din gode ven og kammerat. Hvordan bliver det at spille mod ham – og ikke sammen med ham?

– Specielt, men vi har prøvet det tidligere. For mange år siden i Norge og senere i Spanien. Nu spiller vi jo i hver vores side af banen, men det kan da være, at Håvard kommer “forbi”, når han løber en overgang. Han skal være velkommen ovre i min side, og så kan vi give hinanden en rigtig krammer efter kampen, siger Kristian Kjelling.

Kampen mod Kjelling og Bjerringbro-Silkeborg spilles lørdag kl. 14.30  – og du kan købe billet til kampen her på hjemmesiden.

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...