MicrosoftTeams-image (3)

Kjelling før Norges første EM-kamp: Afgørende i aften

Så er det kl. 18.10 i aften, Norge indleder EM-slutrunden i Serbien – med Robert Hedin som landstræner og med Ole Erevik og Håvard Tvedten som to af profilerne på holdet.

Imens sidder en anden af profilerne, Kristian Kjelling, hjemme i Aalborg igen, efter at han for 14 dage siden pådrog sin en skade i baglåret i en testkamp mod Egypten. Aftenens modstander for Norge er Slovenien – på onsdag venter Island og fredag gælder det Kroatien. Tre ud af de fire hold går videre til mellemrunden.

– Vi skal vinde i aften for at gå videre, siger Kristian Kjelling. Sidst vi spillede mod Slovenien var en test-kamp i Gigamtium i Aalborg, og her vandt vi, men et er træningskampe, noget andet når det gælder. Vi skal stå stærkt i forsvaret, have mange redninger og løbe kontraer. Lykkes det, så vinder vi.

– Taber vi til Slovenien, ser det vanskeligt ud. Vi har det altid svært mod Island, og Kroatien er som regel i en klasse for sig selv.

Kristian Kjelling har siden hjemkomsten til Aalborg for en uge siden været i daglig behandling hos klubbens fysioterapeut, og det går planmæssigt frem.

– Jeg håber snart at få lov til at løbe igen, og jeg er helt sikker på at være klar til Final4 i Gigantium lørdag 4. februar og søndag 5. februar. Her skal vi besejre Nordsjælland i semifinalen og forhåbentlig gentage sejren over AG København i en forrygende finale. Vi skylder vort store hjemmepublikum sejre, siger Kristian Kjelling.

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse