MicrosoftTeams-image (3)

Kjelling før Norges første EM-kamp: Afgørende i aften

Så er det kl. 18.10 i aften, Norge indleder EM-slutrunden i Serbien – med Robert Hedin som landstræner og med Ole Erevik og Håvard Tvedten som to af profilerne på holdet.

Imens sidder en anden af profilerne, Kristian Kjelling, hjemme i Aalborg igen, efter at han for 14 dage siden pådrog sin en skade i baglåret i en testkamp mod Egypten. Aftenens modstander for Norge er Slovenien – på onsdag venter Island og fredag gælder det Kroatien. Tre ud af de fire hold går videre til mellemrunden.

– Vi skal vinde i aften for at gå videre, siger Kristian Kjelling. Sidst vi spillede mod Slovenien var en test-kamp i Gigamtium i Aalborg, og her vandt vi, men et er træningskampe, noget andet når det gælder. Vi skal stå stærkt i forsvaret, have mange redninger og løbe kontraer. Lykkes det, så vinder vi.

– Taber vi til Slovenien, ser det vanskeligt ud. Vi har det altid svært mod Island, og Kroatien er som regel i en klasse for sig selv.

Kristian Kjelling har siden hjemkomsten til Aalborg for en uge siden været i daglig behandling hos klubbens fysioterapeut, og det går planmæssigt frem.

– Jeg håber snart at få lov til at løbe igen, og jeg er helt sikker på at være klar til Final4 i Gigantium lørdag 4. februar og søndag 5. februar. Her skal vi besejre Nordsjælland i semifinalen og forhåbentlig gentage sejren over AG København i en forrygende finale. Vi skylder vort store hjemmepublikum sejre, siger Kristian Kjelling.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse