pokaler_header_new

Kjelling klar til DM-finalen i morgen i Gigantium Isarena

Kristian Kjelling er meldt klar til lørdagens DM-finale mod KIF Kolding København i Gigantium Isarena. Kampen spilles kl. 17.15, og igen bliver der tryk på kedlerne på tilskuerepladserne.

Efter sin skulder-skade i semifinalen mod Mors-Thy i søndags har der været tvivl om hans deltagelse i kampen, men han har trænet med både i går i og til holdets sidste træning i formiddag.

– Kristian er klar til at spille, så bortset fra Tobias Aren og langtidsskadede Martin Larsen er vi ved fuld styrke. Det bliver stort, og jeg håber, at vi får skabt samme stemning i Gigantium Isarena som vi havde i søndags mod Mors-Thy Håndbold, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

– Der er en god stemning i truppen, og alle glæder sig. Vi er stolte over at være nået så langt, men nu skal vi også tage det sidste skridt: Guldet skal hjem til Aalborg.

– KIF Kolding København skal for alvor føle, at de er kommet til Gigantium Isarena. De har meldt alle spillere klar, så vi ved, hvad vi har at gå efter.

Anden finale-kamp spilles i Brøndby-Hallen søndag 26. maj kl. 20.15.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...