MicrosoftTeams-image (3)

Kjelling klar til DM-finalen i morgen i Gigantium Isarena

Kristian Kjelling er meldt klar til lørdagens DM-finale mod KIF Kolding København i Gigantium Isarena. Kampen spilles kl. 17.15, og igen bliver der tryk på kedlerne på tilskuerepladserne.

Efter sin skulder-skade i semifinalen mod Mors-Thy i søndags har der været tvivl om hans deltagelse i kampen, men han har trænet med både i går i og til holdets sidste træning i formiddag.

– Kristian er klar til at spille, så bortset fra Tobias Aren og langtidsskadede Martin Larsen er vi ved fuld styrke. Det bliver stort, og jeg håber, at vi får skabt samme stemning i Gigantium Isarena som vi havde i søndags mod Mors-Thy Håndbold, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

– Der er en god stemning i truppen, og alle glæder sig. Vi er stolte over at være nået så langt, men nu skal vi også tage det sidste skridt: Guldet skal hjem til Aalborg.

– KIF Kolding København skal for alvor føle, at de er kommet til Gigantium Isarena. De har meldt alle spillere klar, så vi ved, hvad vi har at gå efter.

Anden finale-kamp spilles i Brøndby-Hallen søndag 26. maj kl. 20.15.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse