MicrosoftTeams-image (3)

Klar til 1/8-finalen i pokalen efter sejr på 31-19 i Børkop

De unge spillere fik lov at gøre arbejdet, da vi uden besvær spillede os i 1/8-finalen i landspokalturneringen. Det skete med en sikker sejr på 31-19 på udebane over det nyoprykkede 3. divisionshold fra Børkop HK. Vi førte 16-9 ved pausen. 

Richard Kappelin vogtede målet hele kampen, og bortset fra en kort optræden af Niclas Barud i kampens start blev hele den normale start-syver sparet med henblik på forberedelserne frem mod semifinalen mod Skjern Håndbold på søndag kl. 14.10 i Gigantium. 

Hverken Ole Erevik, Johan Jakobsson, Mads Mensah, Morten Slundt, Håvard Tvedten eller Jacob Bagersted var på banen. 

Vi var i front fra kampens start og førte bl.a. 11-6 efter godt et kvarter. Vi indledte i 6-0, men gik hurtigt offensivt frem, og hjemmeholdet havde kun den tidligere topspiller Micke Næsby som en regulær skudtrussel. 

Fløjspilleren Christian Jensen spillede højre back med Casper Holmen som playmaker og Nicolai Nygaard Pedersen på venstre back. Buster Juul blev en klar topscorer med 11 mål, heraf syv på straffekast. 

Holdet træner både torsdag, fredag og lørdag, inden det store semifinale-brag mod Skjern Håndbold søndag kl. 14.10 i Gigantium. 

Du kan sikre dig billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk. Gå ikke glip af et af sæsonens helt store opgør i Gigantium.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse