MicrosoftTeams-image (3)

Klar til årets første kamp!

Efter en måneds EM-pause er HTH Herreligaen tilbage på fuld skrue, og i de kommende uger venter kampe på stribe. Første modstander er TTH Holstebro, og kampstart i Gråkjær Arena er kl. 19.00.

Udekampen fredag aften mod TTH Holstebro er én af de to kampe, der blev udskudt i slutningen af december grundet coronatilfælde i flere ligaklubber inklusiv vores egen. Nu er vi tilbage og klar til at starte året med to point på kontoen.

Det er tredje gang i denne sæson, vi møder TTH i en betydende kamp. Første gang, 10. november, vandt vi kvartfinalen i pokalturneringen, Santander Cup, i Holstebro, som blev endestationen for dem.
Blot tre dage senere mødtes vi i den hjemlige liga i Sparekassen Danmark Arena. Begge kampe blev vundet i sikker stil med sejre på henholdvis ni og ti mål.

Inden fredagens opgør ligger vi på en andenplads i ligaen med 25 point efter 17 kampe. Vi ligger á point med Fredericia, som dog har spillet to kampe mere end os.

TTH står noteret for 16 point efter lige så mange kampe, hvilket giver dem en syvendeplads.

Trods et forrygende efterår sluttede vi desværre året af med to nederlag. Vi er derfor sultne og går målrettet ind til kampen. Vi skal bruge en sejr!

Vi er fortsat uden Sebastian Henneberg og Martin Larsen, som begge er ude med en korsbåndsskade. Aron Pálmarsson pådrog sig en mindre skade ved EM og bliver desværre ikke klar til weekendens to kampe.

Kampen vises desværre ikke på TV, men kan følges live på skrift på Tophåndbold.dk.

Vi håber at se mange af jer i Holstebro til at bakke os op på lægterne.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse