pokaler_header_new

Klar til årets første kamp!

Efter en måneds EM-pause er HTH Herreligaen tilbage på fuld skrue, og i de kommende uger venter kampe på stribe. Første modstander er TTH Holstebro, og kampstart i Gråkjær Arena er kl. 19.00.

Udekampen fredag aften mod TTH Holstebro er én af de to kampe, der blev udskudt i slutningen af december grundet coronatilfælde i flere ligaklubber inklusiv vores egen. Nu er vi tilbage og klar til at starte året med to point på kontoen.

Det er tredje gang i denne sæson, vi møder TTH i en betydende kamp. Første gang, 10. november, vandt vi kvartfinalen i pokalturneringen, Santander Cup, i Holstebro, som blev endestationen for dem.
Blot tre dage senere mødtes vi i den hjemlige liga i Sparekassen Danmark Arena. Begge kampe blev vundet i sikker stil med sejre på henholdvis ni og ti mål.

Inden fredagens opgør ligger vi på en andenplads i ligaen med 25 point efter 17 kampe. Vi ligger á point med Fredericia, som dog har spillet to kampe mere end os.

TTH står noteret for 16 point efter lige så mange kampe, hvilket giver dem en syvendeplads.

Trods et forrygende efterår sluttede vi desværre året af med to nederlag. Vi er derfor sultne og går målrettet ind til kampen. Vi skal bruge en sejr!

Vi er fortsat uden Sebastian Henneberg og Martin Larsen, som begge er ude med en korsbåndsskade. Aron Pálmarsson pådrog sig en mindre skade ved EM og bliver desværre ikke klar til weekendens to kampe.

Kampen vises desværre ikke på TV, men kan følges live på skrift på Tophåndbold.dk.

Vi håber at se mange af jer i Holstebro til at bakke os op på lægterne.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...