MicrosoftTeams-image (3)

Klar til årets første kamp!

Efter en måneds EM-pause er HTH Herreligaen tilbage på fuld skrue, og i de kommende uger venter kampe på stribe. Første modstander er TTH Holstebro, og kampstart i Gråkjær Arena er kl. 19.00.

Udekampen fredag aften mod TTH Holstebro er én af de to kampe, der blev udskudt i slutningen af december grundet coronatilfælde i flere ligaklubber inklusiv vores egen. Nu er vi tilbage og klar til at starte året med to point på kontoen.

Det er tredje gang i denne sæson, vi møder TTH i en betydende kamp. Første gang, 10. november, vandt vi kvartfinalen i pokalturneringen, Santander Cup, i Holstebro, som blev endestationen for dem.
Blot tre dage senere mødtes vi i den hjemlige liga i Sparekassen Danmark Arena. Begge kampe blev vundet i sikker stil med sejre på henholdvis ni og ti mål.

Inden fredagens opgør ligger vi på en andenplads i ligaen med 25 point efter 17 kampe. Vi ligger á point med Fredericia, som dog har spillet to kampe mere end os.

TTH står noteret for 16 point efter lige så mange kampe, hvilket giver dem en syvendeplads.

Trods et forrygende efterår sluttede vi desværre året af med to nederlag. Vi er derfor sultne og går målrettet ind til kampen. Vi skal bruge en sejr!

Vi er fortsat uden Sebastian Henneberg og Martin Larsen, som begge er ude med en korsbåndsskade. Aron Pálmarsson pådrog sig en mindre skade ved EM og bliver desværre ikke klar til weekendens to kampe.

Kampen vises desværre ikke på TV, men kan følges live på skrift på Tophåndbold.dk.

Vi håber at se mange af jer i Holstebro til at bakke os op på lægterne.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse