pokaler_header_new

Klar til drama mod Skjern på søndag

Så er der dækket op til slutspilsfinalen mod Skjern Håndbold i Jutlander Bank Arena på søndag kl. 18.30. Det er en realitet efter sejren på 26-22 over KIF Kolding København i en kamp, hvor vi kun i korte perioder spillede op til et tilfredsstillende niveau.

Kampen blev spillet på gæsternes præmisser med lange angreb, og vi fik sjældent løsnet håndbremsen, så vi kunne få tempo i angrebsspillet og gang i kontraerne.

Vi fik en fin åbning på kampen, men den blev spoleret af tre misbrugte straffekast inden for de første 11 minutter. Vi førte 9-7 og 10-8, men KIF Kolding København udlignede til 10-10 før pausefløjtet.

Det var Sander Sagosen og Simon Hald, der trak læsset i de første 30 minutter rent angrebsmæssigt. Gæsterne havde i højre backen Nicolas Lundbye Kristiansens kampens bedste spiller, og han voldte store problemer i begge halvlege med ni scoringer i alt.

Efter pausen nød vi gavn af flere tekniske fejl hos modstanderne, så vi fik kontra-scoringer, og fra 12-12 var i front. Det blev 20-15 efter 45 minutter, og vi anede sejren forude. Dog kom der igen usikkerhed i spillet, og KIF Kolding reducerede  – uden at sejren kom i fare.

Stillingen i puljen, hvor alle hold har spillet fem kampe:

Skjern Håndbold                   9 point
Aalborg Håndbold                 7 point
GOG                                     7 point
KIF Kolding København        0  point

Vi er bedst af alle hold ved pointlighed på grund af førstepladsen i grundspillet.

Vi skal besejre Skjern på søndag for at være sikker på en plads i semifinalen. Kampen spilles i Jutlander Bank kl. 18.30, og samtidig spiller GOG hjemme mod KIF Koolding København. En sejr sikrer os førstepladsen i puljen, mens uafgjort eller nederlag betyder, at sæsonen er slut.

Du kan fortsat nå at sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...