pokal header web

Klar til drama mod Skjern på søndag

Så er der dækket op til slutspilsfinalen mod Skjern Håndbold i Jutlander Bank Arena på søndag kl. 18.30. Det er en realitet efter sejren på 26-22 over KIF Kolding København i en kamp, hvor vi kun i korte perioder spillede op til et tilfredsstillende niveau.

Kampen blev spillet på gæsternes præmisser med lange angreb, og vi fik sjældent løsnet håndbremsen, så vi kunne få tempo i angrebsspillet og gang i kontraerne.

Vi fik en fin åbning på kampen, men den blev spoleret af tre misbrugte straffekast inden for de første 11 minutter. Vi førte 9-7 og 10-8, men KIF Kolding København udlignede til 10-10 før pausefløjtet.

Det var Sander Sagosen og Simon Hald, der trak læsset i de første 30 minutter rent angrebsmæssigt. Gæsterne havde i højre backen Nicolas Lundbye Kristiansens kampens bedste spiller, og han voldte store problemer i begge halvlege med ni scoringer i alt.

Efter pausen nød vi gavn af flere tekniske fejl hos modstanderne, så vi fik kontra-scoringer, og fra 12-12 var i front. Det blev 20-15 efter 45 minutter, og vi anede sejren forude. Dog kom der igen usikkerhed i spillet, og KIF Kolding reducerede  – uden at sejren kom i fare.

Stillingen i puljen, hvor alle hold har spillet fem kampe:

Skjern Håndbold                   9 point
Aalborg Håndbold                 7 point
GOG                                     7 point
KIF Kolding København        0  point

Vi er bedst af alle hold ved pointlighed på grund af førstepladsen i grundspillet.

Vi skal besejre Skjern på søndag for at være sikker på en plads i semifinalen. Kampen spilles i Jutlander Bank kl. 18.30, og samtidig spiller GOG hjemme mod KIF Koolding København. En sejr sikrer os førstepladsen i puljen, mens uafgjort eller nederlag betyder, at sæsonen er slut.

Du kan fortsat nå at sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse