MicrosoftTeams-image (3)

Klar til gruppe-finalen: Vi tror på chancen mod KIF Kolding

Nuværende stilling i slutspilspuljen: KIF Kolding København: 11 point. Aalborg Håndbold: 10 point.

Begge hold er sikker på semifinale, men lørdag kl. 17.20 lægger Brøndby-Hallen gulv til det afgørende drama om førstepladsen, der giver nummer to i den anden pulje som modstander i semifinalen – og hjemmekamp i den anden af de to kampe i semifinalen.

Begge er ubesejrede i puljen indtil nu – efter at det indbyrdes opgør i Gigantium sluttede 23-23. Årsagen til pointforskellen er, at KIF Kolding København havde to point med over fra grundspillet, mens vi kom over med et point.

KIF Kolding København bevarer førstepladsen med sejr eller uafgjort, mens vi skal vinde for at nappe førstepladsen.

– Chancerne er fifty-fifty, vurderer cheftræner Nikolaj Jacobsen. Det er to stærke hold, der står over for hinanden. Vi tror på vores egne chancer, fordi vort spil er blevet bedre og bedre de seneste måneder, men vi møder de suveræne vindere af grundspillet på deres egen "hjemmebane", så langt hen ad vejen bliver de to holds dagsform afgørende. Vi ved også, at der bliver et taktisk spil i løbet af kampen, men det er kun et ekstra krydderi på kampen.

Nikolaj Jacobsen melder indtil videre alle spillere klar til kampen.

Det er to hold holds fjerde indbyrdes opgør i denne sæson. Vi tabte 32-26 i første opgør i Brøndby-Hallen i efteråret. Dernæst vandt vi med et mål i Gigantium i februar, og vi spillede uafgjort i det første opgør i slutspillet i Gigantium.

KIF Kolding København har spillet de seneste kampe uden stjernen på højre back, Kim Andersson. Han døjer med en skulderskade.

– Vi fokuserer primært på vort eget spil og vort eget hold, men vi forbereder os på, at vi møder et hold med Kim Andersson på holdkortet, siger Nikolaj Jacobsen.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse