pokaler_header_new

Klar til gruppe-finalen: Vi tror på chancen mod KIF Kolding

Nuværende stilling i slutspilspuljen: KIF Kolding København: 11 point. Aalborg Håndbold: 10 point.

Begge hold er sikker på semifinale, men lørdag kl. 17.20 lægger Brøndby-Hallen gulv til det afgørende drama om førstepladsen, der giver nummer to i den anden pulje som modstander i semifinalen – og hjemmekamp i den anden af de to kampe i semifinalen.

Begge er ubesejrede i puljen indtil nu – efter at det indbyrdes opgør i Gigantium sluttede 23-23. Årsagen til pointforskellen er, at KIF Kolding København havde to point med over fra grundspillet, mens vi kom over med et point.

KIF Kolding København bevarer førstepladsen med sejr eller uafgjort, mens vi skal vinde for at nappe førstepladsen.

– Chancerne er fifty-fifty, vurderer cheftræner Nikolaj Jacobsen. Det er to stærke hold, der står over for hinanden. Vi tror på vores egne chancer, fordi vort spil er blevet bedre og bedre de seneste måneder, men vi møder de suveræne vindere af grundspillet på deres egen "hjemmebane", så langt hen ad vejen bliver de to holds dagsform afgørende. Vi ved også, at der bliver et taktisk spil i løbet af kampen, men det er kun et ekstra krydderi på kampen.

Nikolaj Jacobsen melder indtil videre alle spillere klar til kampen.

Det er to hold holds fjerde indbyrdes opgør i denne sæson. Vi tabte 32-26 i første opgør i Brøndby-Hallen i efteråret. Dernæst vandt vi med et mål i Gigantium i februar, og vi spillede uafgjort i det første opgør i slutspillet i Gigantium.

KIF Kolding København har spillet de seneste kampe uden stjernen på højre back, Kim Andersson. Han døjer med en skulderskade.

– Vi fokuserer primært på vort eget spil og vort eget hold, men vi forbereder os på, at vi møder et hold med Kim Andersson på holdkortet, siger Nikolaj Jacobsen.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...