pokal header web

Klar til gruppe-finalen: Vi tror på chancen mod KIF Kolding

Nuværende stilling i slutspilspuljen: KIF Kolding København: 11 point. Aalborg Håndbold: 10 point.

Begge hold er sikker på semifinale, men lørdag kl. 17.20 lægger Brøndby-Hallen gulv til det afgørende drama om førstepladsen, der giver nummer to i den anden pulje som modstander i semifinalen – og hjemmekamp i den anden af de to kampe i semifinalen.

Begge er ubesejrede i puljen indtil nu – efter at det indbyrdes opgør i Gigantium sluttede 23-23. Årsagen til pointforskellen er, at KIF Kolding København havde to point med over fra grundspillet, mens vi kom over med et point.

KIF Kolding København bevarer førstepladsen med sejr eller uafgjort, mens vi skal vinde for at nappe førstepladsen.

– Chancerne er fifty-fifty, vurderer cheftræner Nikolaj Jacobsen. Det er to stærke hold, der står over for hinanden. Vi tror på vores egne chancer, fordi vort spil er blevet bedre og bedre de seneste måneder, men vi møder de suveræne vindere af grundspillet på deres egen "hjemmebane", så langt hen ad vejen bliver de to holds dagsform afgørende. Vi ved også, at der bliver et taktisk spil i løbet af kampen, men det er kun et ekstra krydderi på kampen.

Nikolaj Jacobsen melder indtil videre alle spillere klar til kampen.

Det er to hold holds fjerde indbyrdes opgør i denne sæson. Vi tabte 32-26 i første opgør i Brøndby-Hallen i efteråret. Dernæst vandt vi med et mål i Gigantium i februar, og vi spillede uafgjort i det første opgør i slutspillet i Gigantium.

KIF Kolding København har spillet de seneste kampe uden stjernen på højre back, Kim Andersson. Han døjer med en skulderskade.

– Vi fokuserer primært på vort eget spil og vort eget hold, men vi forbereder os på, at vi møder et hold med Kim Andersson på holdkortet, siger Nikolaj Jacobsen.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse