MicrosoftTeams-image (3)

Klar til håndboldfest igen i Gigantium lørdag kl. 15.00

Efter fem sejre på stribe venter der  vigtig hjemmekamp lørdag kl. 15.00, når Mors-Thy Håndbold kommer på besøg. Der er igen lagt op til en håndboldfest, hvor det vil lune i tabellen med endnu en sejr.

– Vi forventer igen flere end 3.000 tilskuere på lægterne i Gigantium. Publikumsinteressen er heldigvis fortsat stigende, og så hjælper det jo også godt med en stribe sejre, siger direktør Jan Larsen.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen ser frem til en vanskelig kamp mod Mors-Thy Håndbold. Han har igen Kristian Kjelling til rådighed, efter at han ikke kom på banen i Viborg i onsdags efter nogle dages sygdom.

– Vi skal være 100 procent koncentrerede og spille op til det maksimale, for Mors-Thy har et godt hold med mange erfarne spillere. De kommer med troen på en sejr, går hårdt til den i forsvaret, gode keepere, god bagkæde og lynhurtige fløje, og jeg spår dem til at have gode muligheder for at komme i slutspillet for første gang i klubbens historie.

Nikolaj Jacobsen har den 20-årige stregspiller René Antonsen til rådighed resten af sæsonen. Han er hentet hjem fra lejemålet med Team Vesthimmerland efter Jacob Bagersteds skade i sidste uge.

I Mors-Thy-målet er der gensyn med Søren Pedersen, ligesom anden-keeper Thomas Aagaard også har en håndbold-fortid i Aalborg. Jac Karlsson styrer bagspillet for Mors-Thy Håndbold omgivet af skytter som Marcus Mørk, Kasper Køser, Tobias Ellebæk og Jesper Meinby, mens Morten Balling, Jørgen Rasmussen og Thomas Burhn passer fløjene med islændingen Einar Hrafnsson på stregen.

Vi er p.t. på rækkens femteplads med 10 point for otte kampe, mens Mors-Thy har syv point for det samme antal kampe på ottendepladsen – samlet med sejre over Viborg, Århus Håndbold og Nordsjælland – og uafgjort mod Skive. Mors-Thy har tabt til SønderjyskE, Ribe-Esbjerg, Team Tvis Holstebro og BSV.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse