pokaler_header_new

Klar til håndboldfest igen i Gigantium lørdag kl. 15.00

Efter fem sejre på stribe venter der  vigtig hjemmekamp lørdag kl. 15.00, når Mors-Thy Håndbold kommer på besøg. Der er igen lagt op til en håndboldfest, hvor det vil lune i tabellen med endnu en sejr.

– Vi forventer igen flere end 3.000 tilskuere på lægterne i Gigantium. Publikumsinteressen er heldigvis fortsat stigende, og så hjælper det jo også godt med en stribe sejre, siger direktør Jan Larsen.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen ser frem til en vanskelig kamp mod Mors-Thy Håndbold. Han har igen Kristian Kjelling til rådighed, efter at han ikke kom på banen i Viborg i onsdags efter nogle dages sygdom.

– Vi skal være 100 procent koncentrerede og spille op til det maksimale, for Mors-Thy har et godt hold med mange erfarne spillere. De kommer med troen på en sejr, går hårdt til den i forsvaret, gode keepere, god bagkæde og lynhurtige fløje, og jeg spår dem til at have gode muligheder for at komme i slutspillet for første gang i klubbens historie.

Nikolaj Jacobsen har den 20-årige stregspiller René Antonsen til rådighed resten af sæsonen. Han er hentet hjem fra lejemålet med Team Vesthimmerland efter Jacob Bagersteds skade i sidste uge.

I Mors-Thy-målet er der gensyn med Søren Pedersen, ligesom anden-keeper Thomas Aagaard også har en håndbold-fortid i Aalborg. Jac Karlsson styrer bagspillet for Mors-Thy Håndbold omgivet af skytter som Marcus Mørk, Kasper Køser, Tobias Ellebæk og Jesper Meinby, mens Morten Balling, Jørgen Rasmussen og Thomas Burhn passer fløjene med islændingen Einar Hrafnsson på stregen.

Vi er p.t. på rækkens femteplads med 10 point for otte kampe, mens Mors-Thy har syv point for det samme antal kampe på ottendepladsen – samlet med sejre over Viborg, Århus Håndbold og Nordsjælland – og uafgjort mod Skive. Mors-Thy har tabt til SønderjyskE, Ribe-Esbjerg, Team Tvis Holstebro og BSV.

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...