pokaler_header_new

Klar til kamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold

Søndag eftermiddag er der igen ligahåndbold i Jutlander Bank Arena, når vi tager i mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Trods et nederlag i den første kamp i den hjemlige HTH Herreliga, jagter vi nu den femte ligasejr på stribe og er før dagens kamp noteret for 8 point for fem kampe. 

Lemvig-Thyborøn Håndbold ligger inden søndagens kamp på en 13. plads med to point efter fire kampe – tre nederlag og en sejr over SønderjyskE. 


Vi glæder os derfor over at være tilbage i Jutlander Bank Arena med vores fantastiske publikum, hvor vi igen forventer mange tilskuere på lægterne. Kampstart er kl. 14.00. Du kan stadig nå at købe billet ved at klikke her.

 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.