MicrosoftTeams-image (3)

Klar til kamp mod TTH Holstebro

Onsdag aften venter en ny kamp i HTH Herreligaen, og vi er klar til kamp, når der fløjtes i gang kl. 20.00 i Gråkjær Arena.

Vi skal ikke kigge langt tilbage i kalenderen for at finde vores seneste opgør, som der var to af med blot tre dages mellemrum hhv. 10. og 13. november. Begge med sikre sejre på ni og ti mål – den ene i kvartfinalen i Santander Cup og den anden i den hjemlige liga.

Det var bl.a. et TTH-hold præget af skader, som de i flere tilfælde er kommet kvit. Det er derfor et stærkere mandskab, der venter os onsdag aften. Det har medført en svingende start. hvor TTH ligger på en syvendeplads med 16 point efter de første 16 spillerunder.

De kommer fulde af selvtillid med sejre i deres seneste to kampe mod hhv. Lemvig-Thyborøn Håndbold samt Skanderborg Aarhus Håndbold, som endda blev slået overbevisende 31-25.

Efter en dårlig 2. halvleg i lørdagens kamp mod BSH ligger vi fortsat på 25 point med seks point op til GOG og tre point foran de nærmeste forfølgere fra Skanderborg. 

Vi har børstet lørdagens nederlag af skuldrene og sat fuld fokus på den næste udfordring. Vi har haft nogle gode træninger og forberedt os godt på, hvad der venter.

Vi er fortsat uden langtidsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen samt Sebastian Barthold og Mikael Aggefors, der begge er testet positiv for Covid-19.

Grundet restriktioner spilles kampen desværre uden tilskuere. Kampen sendes live på TV2 Sport. Vi håber, I vil se med hjemme fra stuerne.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse