pokaler_header_new

Klar til kamp mod TTH Holstebro

Onsdag aften venter en ny kamp i HTH Herreligaen, og vi er klar til kamp, når der fløjtes i gang kl. 20.00 i Gråkjær Arena.

Vi skal ikke kigge langt tilbage i kalenderen for at finde vores seneste opgør, som der var to af med blot tre dages mellemrum hhv. 10. og 13. november. Begge med sikre sejre på ni og ti mål – den ene i kvartfinalen i Santander Cup og den anden i den hjemlige liga.

Det var bl.a. et TTH-hold præget af skader, som de i flere tilfælde er kommet kvit. Det er derfor et stærkere mandskab, der venter os onsdag aften. Det har medført en svingende start. hvor TTH ligger på en syvendeplads med 16 point efter de første 16 spillerunder.

De kommer fulde af selvtillid med sejre i deres seneste to kampe mod hhv. Lemvig-Thyborøn Håndbold samt Skanderborg Aarhus Håndbold, som endda blev slået overbevisende 31-25.

Efter en dårlig 2. halvleg i lørdagens kamp mod BSH ligger vi fortsat på 25 point med seks point op til GOG og tre point foran de nærmeste forfølgere fra Skanderborg. 

Vi har børstet lørdagens nederlag af skuldrene og sat fuld fokus på den næste udfordring. Vi har haft nogle gode træninger og forberedt os godt på, hvad der venter.

Vi er fortsat uden langtidsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen samt Sebastian Barthold og Mikael Aggefors, der begge er testet positiv for Covid-19.

Grundet restriktioner spilles kampen desværre uden tilskuere. Kampen sendes live på TV2 Sport. Vi håber, I vil se med hjemme fra stuerne.

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.