MicrosoftTeams-image (3)

Klar til kamp mod TTH Holstebro

Onsdag aften venter en ny kamp i HTH Herreligaen, og vi er klar til kamp, når der fløjtes i gang kl. 20.00 i Gråkjær Arena.

Vi skal ikke kigge langt tilbage i kalenderen for at finde vores seneste opgør, som der var to af med blot tre dages mellemrum hhv. 10. og 13. november. Begge med sikre sejre på ni og ti mål – den ene i kvartfinalen i Santander Cup og den anden i den hjemlige liga.

Det var bl.a. et TTH-hold præget af skader, som de i flere tilfælde er kommet kvit. Det er derfor et stærkere mandskab, der venter os onsdag aften. Det har medført en svingende start. hvor TTH ligger på en syvendeplads med 16 point efter de første 16 spillerunder.

De kommer fulde af selvtillid med sejre i deres seneste to kampe mod hhv. Lemvig-Thyborøn Håndbold samt Skanderborg Aarhus Håndbold, som endda blev slået overbevisende 31-25.

Efter en dårlig 2. halvleg i lørdagens kamp mod BSH ligger vi fortsat på 25 point med seks point op til GOG og tre point foran de nærmeste forfølgere fra Skanderborg. 

Vi har børstet lørdagens nederlag af skuldrene og sat fuld fokus på den næste udfordring. Vi har haft nogle gode træninger og forberedt os godt på, hvad der venter.

Vi er fortsat uden langtidsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen samt Sebastian Barthold og Mikael Aggefors, der begge er testet positiv for Covid-19.

Grundet restriktioner spilles kampen desværre uden tilskuere. Kampen sendes live på TV2 Sport. Vi håber, I vil se med hjemme fra stuerne.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse