MicrosoftTeams-image (3)

Klar til reprise i Skjern lørdag kl. 17.10: Sejr

Det er kun godt to uger siden, vi sendte Skjern Håndbold hjem fra Gigantium med et nederlag på 27-25.

I morgen kl. 17.10 er der reprise i Skjern, og går vi 100 procent efter at måltavlen viser ny sejr til os, når de 60 minutter er spillet.

– Stillingen i ligaen viser med al tydelighed betydningen af kampen i morgen. En sejr betyder, at vi rykker forbi Skjern og fortsat kun er to point efter KIF Kolding København, hvis de også vinder deres kamp i runden. De to hold kender hinanden så godt, at vi ikke kan overraske hinanden rent spillemæssigt, så det bliver dagsformen hos de enkelte spillere og holdet kollektivt, der bliver afgørende, fastslår cheftræner Nikolaj Jacobsen.

Skjern har været helt forskånet for skader i denne sæson og mønstrer igen fuld trup til kampen i morgen, mens vi er uden Marcus Mørk og Martin Larsen.

Forsvarsspillet og kontraspillet er i højsædet hos begge mandskaber, så det hold, der får bedst styr på det samtidig med målmandsduellen, vinder sandsyligvis kampen.

Før kampen har KIF Kolding København 25 point på førstepladsen, mens Skjern er nummer to med 24, og vi er nummer tre med 23 point, et point flere end Team Tvis Holstebro på fjerdepladsen.

Siden vores sejr på 27-25 over Skjern i Gigantium har vi besejret KIF Kolding København og Skive fH i ligaen og været tæt på at besejre Flensburg-Handewitt i Champions League. Skjern har spillet to kampe i ligaen og besejret Skive 41-23 og Nordjælland 29-20.

Kampen spilles lørdag kl. 17.10 og dømmes af Ole Blok og Jesper Kirkholm Madsen. Du kan følge live-opdateringen af kampen på vores facebook.

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse