pokaler_header_new

Klar til reprise i Skjern lørdag kl. 17.10: Sejr

Det er kun godt to uger siden, vi sendte Skjern Håndbold hjem fra Gigantium med et nederlag på 27-25.

I morgen kl. 17.10 er der reprise i Skjern, og går vi 100 procent efter at måltavlen viser ny sejr til os, når de 60 minutter er spillet.

– Stillingen i ligaen viser med al tydelighed betydningen af kampen i morgen. En sejr betyder, at vi rykker forbi Skjern og fortsat kun er to point efter KIF Kolding København, hvis de også vinder deres kamp i runden. De to hold kender hinanden så godt, at vi ikke kan overraske hinanden rent spillemæssigt, så det bliver dagsformen hos de enkelte spillere og holdet kollektivt, der bliver afgørende, fastslår cheftræner Nikolaj Jacobsen.

Skjern har været helt forskånet for skader i denne sæson og mønstrer igen fuld trup til kampen i morgen, mens vi er uden Marcus Mørk og Martin Larsen.

Forsvarsspillet og kontraspillet er i højsædet hos begge mandskaber, så det hold, der får bedst styr på det samtidig med målmandsduellen, vinder sandsyligvis kampen.

Før kampen har KIF Kolding København 25 point på førstepladsen, mens Skjern er nummer to med 24, og vi er nummer tre med 23 point, et point flere end Team Tvis Holstebro på fjerdepladsen.

Siden vores sejr på 27-25 over Skjern i Gigantium har vi besejret KIF Kolding København og Skive fH i ligaen og været tæt på at besejre Flensburg-Handewitt i Champions League. Skjern har spillet to kampe i ligaen og besejret Skive 41-23 og Nordjælland 29-20.

Kampen spilles lørdag kl. 17.10 og dømmes af Ole Blok og Jesper Kirkholm Madsen. Du kan følge live-opdateringen af kampen på vores facebook.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...