MicrosoftTeams-image (3)

Klar til returkampen i Barcelona lørdag kl.20.30

Så nærmer vi os returkampen i 1/8-finalen i Champions League i Barcelona. Kampen spilles i Palau Blaugrana i den catalanske hovedstad lørdag kl. 20.30, og selv om vi har alle odds imod os efter et nederlag på 29-22 i første kamp i Aalborg i søndags, så gør vi alt for at give Jesper Nøddesbo og de andre stjerner kamp til stregen.

Truppen forlod Aalborg tidligt fredag morgen og lander i Barcelona ved middagstid. Senere på eftermiddagen er der en let omgang træning, og kampen spilles lørdag kl. 20.30. Den kan ses direkte på DR 3.

– Vi glæder os til kampen, og vi forsøge at bygge mere på den fremgang, der har været de seneste kampe, både i søndags mod Barcelona og i onsdags mod KIF Kolding København, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

– Vi sal forsøge at spille kampen på vors præmisser, for hvis de får lov at bestemme tempoet, så bliver det mere end vanskeligt, siger Nikolaj Jacobsen.

Cheftræneren har samme hold til rådighed, som i kampen mod Kolding i onsdags og glæder sig over at have muligheden for at give Johan Jakobsson mere og mere spilletid, så han igen opnår sin normale timing og skudstyrke. 

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse